Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Veletek előfordult már, hogy...

Veletek előfordult már, hogy nyilvános helyen sírnotok kellett? Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Megtenné hogy elmagyarázza a kedves lepontozó , hogy mi kivetnivalót talált a válaszomban ? Kíváncsivá tett ..😕.( 4 . Válaszoló voltam )
2014. nov. 5. 17:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Sírtam.

Nehogy már ők mondják meg :D

2014. nov. 5. 18:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Azért egy kicsit megnyugtató, hogy mások is kerültek már ilyen helyzetbe, azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy pont akkor jön rám, mikor olyan helyen vagyok..:/

2014. nov. 5. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt csak ilyen, külföldön villamoson... de próbáltam visszafogni és az ablak felé fordultam, a hajam nagyrészt eltakarta az arcom, szóval nem sokan látták hogy sírok.
2014. nov. 5. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bűn sírni ...és nem is szégyen !!!!
2014. nov. 5. 18:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ezzel egyedül, és nem tartom cikinek.

Rám legutóbb egy bevásárlóközpontban jött rám, nagyon kimerült voltam már, de olyan szinten, hogy a memóriámat is sikerült túlterhelni, ami soha korábban nem fordult elő, kezdtem elfelejteni dolgokat, elhagytam tárgyakat, és épp akkor is sikerült valamiről így megfeledkezni, én meg nem emlékeztem, mit csináltam kb. másfél órával azelőtt. Teljesen kétségbe estem és megijedtem a helyzettől, én még fiatal vagyok, féltem, hogy ha nem javul, esetleg rámegy a munkámra, és eltört a mécses. Azóta aztán sikerült szabit kivenni, és elutaztam mindentől távol pár napra. Azóta jobban vagyok.

2014. nov. 5. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia 4. ,kezet fogatunk ! Akár én is írhattam volna a soraidat ...ugyanebben a cipőben járok mint te, az én párom is külföldön húzza az igát,és én is megelevenítem a filmek búcsújelenetét a vonatállomáson ;),szerintem egyáltalán nem ciki .... Ha valaki emiatt pálcát tör az ember felett ,hát tegye ,de hadd ne írjam le a véleményem arról ...
2014. nov. 6. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!