Veletek előfordult már, hogy nyilvános helyen sírnotok kellett? Mit csináltok ilyenkor?
Sírtam.
Nehogy már ők mondják meg :D
Köszi a válaszokat :)
Azért egy kicsit megnyugtató, hogy mások is kerültek már ilyen helyzetbe, azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy pont akkor jön rám, mikor olyan helyen vagyok..:/
Nem vagy ezzel egyedül, és nem tartom cikinek.
Rám legutóbb egy bevásárlóközpontban jött rám, nagyon kimerült voltam már, de olyan szinten, hogy a memóriámat is sikerült túlterhelni, ami soha korábban nem fordult elő, kezdtem elfelejteni dolgokat, elhagytam tárgyakat, és épp akkor is sikerült valamiről így megfeledkezni, én meg nem emlékeztem, mit csináltam kb. másfél órával azelőtt. Teljesen kétségbe estem és megijedtem a helyzettől, én még fiatal vagyok, féltem, hogy ha nem javul, esetleg rámegy a munkámra, és eltört a mécses. Azóta aztán sikerült szabit kivenni, és elutaztam mindentől távol pár napra. Azóta jobban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!