Előfordult már hogy elájultál nyilvános helyen? (pl. egy koncerten, szórakozóhelyen vagy akár iskolában? )
Igen :( A Parlamentben..., buszon, de ott épp az utolsó pillanatban kaptak el, boltban sorban állás közben. Nagyon rossz, mert az emberek többsége nem is tudja, hogy mit kell egy ájult beteggel csinálni és állandóan a mentőt akarják kihivni :) Leizzadsz, remegsz, elfehéredsz, egyszer azért nem jött oda hozzám senki segiteni, mert azt hitték, hogy részeg vagyok, mivel nem volt stabil a járásom mielőtt lefeküdtem volna a földre.
Hiába eszek, iszok rendesen, a sok állás, levegőhiány, tömeg nagyon megvisel és hipphopp leesik a vérnyomásom. Ez már csak ilyen.
22/L
Általános ballagáson :/ Akkor fordult elő velem először, mondjuk okosak voltak a szervezők, 35 fokban, a tűző napon álljanak a ballagók...kezdtem szédülni és foltokat látni, majd az előttem álló lány hátrafordult, majd elég ijesztő arcot vágott (nem nézhettem ki túl jól), aztán zutty hátra, de elkaptak.
Volt még egy alkalom, 3 anyajegyemet szedték le és az érzéstelenítő mellékhatása csak a buszmegállóban jött ki (ez is 35-40 fokban történt).
Na, az szörnyű volt...sípolt a fülem, foltokat láttam, hányingerem volt, minden zaj távolinak tűnt. Fel tudtam szállni a buszra és egy idősebb néni adott egy kis vizet, attól jobban lettem, kibírtam hazáig. Ha nem segít, fix, h elájulok.
21/F
igen.Iskolában a március 15.-e ünnepségen. elég rossz volt. a legjobb barátnőm szólt az osztályfőnöknek és mivel először ájultam el ijesztő volt! mindenki kérdezte hogy jól vagyok-e?
a második : biciklivel mentünk ki lovagolni. lovaglás után mikor még toltam az biciklimet akkor szóltam Apának hogy rosszul vagyok, erre ő szólt Anyának és eljöttek értem kocsival! nah,szal peches vagyok
és
12,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!