Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez nagyon gáz?

Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Néha bepánikolok olyan helyeken ahol jegyet kell venni vagy étterembe meg ilyesmi,hogy leblokkolok és nem tudok megszólalni. Szerintetek ezen hogy lehet segiteni? Nagyon megköszönném..

16/L

2014. nov. 1. 21:48
 1/7 dopajama válasza:
Szerintem teljesen normális . Ez egy sima fobia , az enyhèbbik fajta. Olyan mikor nem szeret valaki közönsèg elött beszèlni . Te pedig attol fèlsz h mások elött kell tenni/ VENNI valamit. Hidd el normális. De lehet hogy csak a pènz kezelèstõl fèlsz. Vagy esetleg a kirablás gondolata kerülget . Ezeket el kell hesegetni , csak megrontják az èleted . Ez is egy fèlelem amit le kell küzdeni
2014. nov. 1. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaj én is utálom ezeket. :D
2014. nov. 1. 21:58
 3/7 intrepid ***** válasza:
Ne aggódj, ki fogod nőni. 16 évesen totál tudtam az anyagot, kihívtak felelni, nem akart egy normális hang kijönni a torkomon. Most meg dumafranci vagyok.
2014. nov. 1. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem ismersz olyan helyet ahol egy ismerős az árus? Az sokat segíthetne.

A második tanácsom, hogy előre játszd le magadban a beszélgetést ami pl. a jegy megvásárlásához kell. Nem tudom, hogy ez másnál is müködne, viszont amikor én elvesztem magam felett az uralmat, akkor akár gyenge fizikai fájdalom által visszanyerem. Pl. beleharapok a nyelvembe.

2014. nov. 1. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Dehogy normális!!!

Sokszor én is ilyen vagyok (felnőttként),volt már rá példa,hogy megszenvedtem miatta.

Kezdődő lámpaláz,szociális fóbiához,alkoholizáláshoz,káb.szerhez is vezethet,mivel az illető önbizalma romolhat.

Segítséget kér a lány,nagyon megköszönné,tehát ő is érzi,hogy valami nincs rendben!

El kell menni a háziorvoshoz,egy lájtosabb pszichológiai terápia segíthet.

Most kell még időben foglalkozni a dologgal!

2014. nov. 1. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok ismét,jót írnak az előzőek is,csinálhatsz magadnak terápiát,hajszold bele magad olyan szitukba,ahol dumálni kell,kezdeményezz te beszélgetéseket,egyszóval gyakorolj!
2014. nov. 1. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Sokat segitett köszönöm nektek:)
2014. nov. 9. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!