Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudjak beilleszkedni?

Hogyan tudjak beilleszkedni?

Figyelt kérdés
(bocsi de most egyenlore angol billentyum van) En mas vagyok mint a tobbi ember, mert ha egy szemelyre gondolok latom hogy o mit lat, es mit akar, ha valakire nezek megtudom mire gondol (nem arckifejezesrol) es 10-15 perccel a jovobe latok (es mondhatjatok hogy gyogyos vagyok, de eddig minden ˝tippem˝ bejott) nos mas a vilagnezetem is, es most uj osztaly resze vok akik befogadtak, nem en vagyok az akit mindenki imad, de elfogadtak. Nos nekem az a problemam hogy nem vagyok en kepes beilleszkedni, nehez beszelnem masokkal, es nekem mas erdeklodesem is van es nem vagyok baratsagos, de a tobbiek probalnak baratkozni velem, en viszont nemnagyon vagyok kepes erre, nehezemre esik, de megis szeretnek nem feszult lenni kozottuk, ugy erezni hogy csak egy vagyok, es elvegyulni, hogy ne vegyenek eszre, de megse legyek idegen, csak vagyok es kesz, de mar az osztaly egy resze eszre vette a massagomat, es ellentetben a tobbi 16 evessel egyedul szoktam lenni mindig, nem bandazok/bulizok (altalaban az ilyenek nem szepek, de a kulsom mast mond, mert szep az arcom, es homokora alkatom, es jol oltozok, talan ezert gondoljak az osztalyban hogy jofej vagyok). Hogyan ne erezzem magam idegennek kozottuk? Vagy majd megszokom oket? (elozo osztalyomat 8 ev alatt sikerult elfogadnom nagyjabol, de addig nem maradok)
2014. szept. 23. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:

"10-15 perccel a jovobe latok"

Nagyon szeretnéd elhinni magadról, hogy különleges vagy, igaz?:D

2014. szept. 23. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is előre látok a jövőbe, például amikor a férjem jön haza biciklivel, látom az ablakban, és tuti bejön olyankor az ajtón!

Kérdező, nézz kevesebb sci-fi-t, nem kell különlegesnek lenned ahhoz, hogy barátaid legyenek, pláne nem kell magad különlegesnek tettetned.

2014. szept. 23. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, a beilleszkedés nem nehéz. Én is ilyen cipőben szoktam lenni , hogy valaki kedves , de én nem akarok barátkozni. Én nagyon távolságtartó vagyok, de aki hosszas idő után is mellettem marad a rossz és a jó tulajdonságaim ellenére azt elfogadom.
2014. szept. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!