Nem tudok beilleszkedni. Nem tudok miről beszélni idegenekkel. Mit tegyek? 14l
Figyelt kérdés
Kaptam egy meghívást az egyik barátomtól, hogy menjünk szórakozni és hívja a haverjait. El is mentem és azon a helyen megismerkedtem még pár haverjának a havejaival(előtte egyiket sem ismertem)
Nagyon vicces és jó fej emberek voltak. Mindenki ontotta magából a hülyeséget, én meg csak nevettem, mert mondani valóm nem igazán volt.
És a barátom megint szervez egy programot ugyanazokkal az emberkkel, és mondta hogy menjek.
Nem tudom mennyire lenne értelme mennem, mert én úgy igazán semmit nem teszek hozzá a csapathoz, kívülálló vagyok.
Mit gondoltok?
2014. aug. 29. 17:13
1/7 anonim válasza:
Nem mennék a helyedbe, de bőszen küldeném az illetőt. Nincs rosszabb mint végig unatkozni egy estét mosolyogva:D Helytte nézz meg egy jó filmet este otthon-jobban jársz:D
3/7 anonim válasza:
Ha az első találkozás után soha nem találkozol senkivel csak azért, mert nincs neki mondanivalód, akkor elég magányos ember leszel. Ők már ismerik egymást, persze, hogy sok közös témájuk van. Ilyenkor inkább arra kell törekedni, hogy jobban megismerkedjetek. Ha rögtön az elején kizárod magad a körükből, ne csodálkozz, hogy nem tudsz beilleszkedni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
De hogyan legyek velük közvetlenebb? Nem tudok úgy tenni mintha már hónapok óta ismerném őket.
2014. aug. 29. 17:26
5/7 anonim válasza:
nem kell úgy tenned! vannak olyan emberek akiknek idő kell amíg feloldódnak, lehet te is ilyen vagy. ezzel nincs baj. legyél érdeklődő és kiváncsi próbál hülyéskedni. a többi a többieken múlik hiszen kétoldalú a barátság
6/7 A kérdező kommentje:
Majd igyekszem. Köszi :-)
2014. aug. 29. 21:47
7/7 anonim válasza:
ha olyan a szitu akkor probalj meg magadrol is beszeleni egy kicsit es szep lassan megfognak ismerni ne aggodj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!