Nem tudok beilleszkedni az osztályba, de lent kifejtem?
Én hasonlóan vagyok,még hátra van 3 évem a középsuliból (5 évesen vagyok, nyelvi előkészítős voltam). Első évben először próbáltam beilleszkedni az osztályba. Először a fiúk egy csoportjával voltam el, utána a lányokkal. De senkivel sem tudtam úgy igazán. Aztán jött a második év, amikor másik osztályból megismerkedtem pár emberrel és rájöttem, hogy nem is kellenek nekem annyira az osztálytársaim ahhoz, hogy jól érezzem magam. A lányok osztályban mind túlságosan "városiak" nekem, beképzeltek, folyton olyanról beszélnek, ami nem érdekel engem és képszínűek, de nagyon.
Csak meg kell találni a megfelelő társaságok, és érezd jól magad velük, osztályod meg ne érdekeljen. :)
Uhhh tudom hogy már nagyon régi kérdés, de muszáj leírnom, hogy szívesen lettem volna a barátod :D én pont olyan vagyok, aki teljes mértékben elfogadja és támogatja a melegeket(pedig hetero vagyok). Mindegy, most biztos fura ezt olvasni, de én nagyon szeretnék egy meleg barátot igazából,Nem tudom, egyszerűen ugy érzem, hogy velük sokkal jobban meg tudnám értetni magam, és sokkal jobb viszonyt tudnék kialakítani velük, mint a mai felszínes, felvágós r**ancokkal, és a f**kboyokkal. Na mindegy, valamiért muszáj volt leírnom:D
Sajnálom, hogy nem volt még lehetőségem melegekkel barátkozni
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!