Kb mennyi idő alatt lehet beilleszkedni egy új helyre?
Figyelt kérdés
Elég csöndes vagyok és introvertált. 5 éven át kiközösítettek az egyetemen (a saját hülyeségem miatt). Volt most egy év, hogy dolgoztam, barátaim lettek, volt párom is, boldog voltam. A kapcsolatnak vége lett, a munkák is diákmunkák voltak. Nagyon hiányzik napi szinten barátnő/barát, bárki, akivel ellehetnénk.
Most egy másik városban elkezdhetem az egyetemet (MSc). Van bennem félelem, hogy egyedül maradok. Kb mennyi idő lehet beilleszkedni az új helyen?
2014. aug. 25. 22:16
1/3 anonim válasza:
Szia! Én elég nyílt személyiség vagyok, de a mostani helyemre 1-2 hónap azért kellett.
Mosolyogj sokat, a vidám embereket szeretik, oda fognak hozzád menni és ők fognak kezdeményezni.
Minden rendben lesz, nyugi :)
2/3 anonim válasza:
Nekem? 10 perc :) Neked lehet több.
3/3 Kései Sirató válasza:
Legyél érdeklődő, kedves, mosolyogj.. Egy-két hónap elég lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!