Nektek hogy sikerült egy teljesen idegen környezetbe beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Olyan főiskolára megyek, ahol senkit nem ismerek, egy barátom sincs. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy ismert meg embereket? Csak tanácsokat kérek persze nem azt várom itt legyen meg a megoldás csak kíváncsiság, hogy kinek hogy sikerült.2014. szept. 13. 21:17
1/1 anonim válasza:
Tavaly szeptemberben pontosan ugyan ebben a helyzetben voltam. Sulikezdés előtt volt évnyitó és utána pedig szaktájékoztató. Ezen a szaktájékoztatón ismertem meg 4 leendő csoporttársamat, pontosan a hátam mögött ültek és meghallottam, hogy ugyanarra a szakra járnak és így elkezdtem velük beszélgetni. Utána már együtt voltunk és így már sokkal jobb és könnyebb volt minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!