Gimis golyataborba fogok menni, de nagyon tartok attol hogy elrontok mindent es az osztaly nem fogad majd be mert bena vagyok az ugyessegi feladaokban, es teljesen leblokkolok idegen tarsasagban, es nagyon zavarban vagyok. Mit tegyek?
Szerintem is mindenki fél/izgul kicsit, de ez természetes. Viszont a gimis gólyatáborok még nem a szívatásról, gonoszkodásról szólnak, legalábbis az én gimimben mindig az volt a cél, hogy a gólyák jól érezzék magukat és barátokat találjanak, így szeptemberben nem egy vadidegen közösségbe csöppen bele az ember. Valószínáleg a többi gimis gólyatáborban is hasonlóak a célkitűzések.
Érezd jól magad, beszélgess szimpatikus emberekkel és hamar barátokra lelsz majd. A táborban lévő felsőévesektől pedig ne félj, biztosan nem véletlenül ők vannak jelen. Saját tapasztalatom az, hogy negyedik alkalommal, immár utoljára, csoportvezető (felsőéves kisegítő) gimis gólyatáborban és mindig a gólyák érdekeit, jókedvét tartottam szem előtt, ahogy a társaim és a tanárok is.
Ez a tábor érted-értetek van, hát ne parázz tőle. Élvezd ki, ahogyan az egész évet, csak egyszer vagy gimis gólya. Jó barátkozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!