Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek nekem volt igazam?...

Szerintetek nekem volt igazam? (Lent)

Figyelt kérdés
Az volt hogy bent voltam a barátaimmal a városban és volt ott egy ismerős akit nem nagyon kedvelek és csatlakozott hozzánk én mondjuk nem akartam de nem szóltam,és piszkált hogy b*zi vagy mert nem szeretem a sört meg a focit... Meg hogy még hogy-hogy nem vertek el,elegem lett és behúztam neki...elájult és én lettem a köcsög hogy miért bántom,de ő provokálta ki meg érdemelte

2014. júl. 8. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagáltad. Ilyenkor egy frappáns szócsata még oldhatja is a légkört, ha meglátja, hogy nem vagy akkora csicska, mint gondolta. Így viszont pont azt bizonyítottad, amit bizonyítani akart.
2014. júl. 8. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Sértegetésre és provokálásra nemcsak erőszakkal lehet válaszolni. Nem írtad, hogy megkérted - e az ütés előtt, hogy inkább húzzon el, mert zavar. De ha ennyire nem csíped, mondhattad volna neki már az elején, hogy ne menjen veletek, mert most a haverjaiddal vagy, és velük szeretnél lenni.

Ráadásul, ha már meg is ütöd, miért kell valakinek akkorát odasózni, hogy összeessen? Nem vagy tisztában az erőddel. Ha már pofozkodsz, ésszel tedd.

2014. júl. 8. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen túlreagáltad. Gondolom volt már benned anyag rendesen meg benne is, de azért önkontrollt megpróbálhatnád fenntartani. Legközelebb inkább állj fel és menj haza.
2014. júl. 8. 09:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Megkértem nem egyszer hogy távozzon,de semmi.. Mondtam neki hogy légyszíves álljon le mert idegesítő,de csak azért is folytatta én meg nem fogok csak miatta haza menni,lehet hogy túl reagáltam de ez nem az első eset,már kijárt neki hogy valaki megadja neki amit kell mert több emberrel csinálja ezt és nem lehet elzavarni egyszerűen
2014. júl. 8. 09:38
 5/9 anonim válasza:
úgy kell neki ! :D:D:D. Nem...komolyra fordítva a szót,véleményem szerint,a szavakkal nagyobbat lehet ütni,mint ököllel...ha legközelebb s lesz ilyen alkalom,inkább próbálj meg szavakkal reagálni neki..ha ő kezd el verekedni,akkor nyilván váltani kell:)
2014. júl. 8. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Igazad nem volt, de ez volt a reakciód. Érthető. Legközelebb nem fog piszkálni. Én sem szeretem a sört, a foci meg nem érdekel.
2014. júl. 8. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát többet ő sem fog ok nélkül csesztetni téged, meg egy ideig mást sem :D
2014. júl. 8. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akarom támogatni a bunyós karriered elindulását, de én úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben neked volt igazad. Megkérted többször, hogy álljon le, tovább folytatta. Viselje a következményeket.

Azért nyugtass meg, hogy magához tért utána.

2014. júl. 8. 18:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze,semmi baja nem lett,én segítettem fel,az a poén hogy soha nem verekedtem xd de ő kihozta belőlem...
2014. júl. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!