A minap próbáltam ki kíváncsiságból az omegle.com "cset" opcióját. Mi a véleményetek róla? Nyugtassatok már meg, hogy nincs igazam.
Lehet, hogy pesszimista vagyok, de nekem az jött le, hogy tele van szexuálisan túlfűtött egyénekkel, akik mindenáron az ember nemét, korát akarják megtudakolni. Legalábbis ezzel kezdik. Több mint tíz nekifutás után is alig akadt egy normális személy. Én ezeket vettem észre:
-Aki rögtön a nemed, és korod után érdeklődik, az egy a túlfűtöttek közül. Neki nem érdemes valós adatokat közölni. Kivéve persze, ha nők vagyunk, és szórakozni szeretnénk. Az ilyenek általában hamar lelépnek, ha trollkodsz velük, vagy nem adod meg az adataidat. Megértem. Na de hogy nem tudják definiálni az ent asszony jelentését...
Stranger: hello
Stranger: nemed?
You: ent asszony
Stranger: mi,
Stranger: ?
You: ent asszony
Stranger: mi van?
You: mondom, h ent asszony
Stranger: mi az hogy ent asszony?
You: ent, mint faj, asszony, mint nem
Stranger: korod?
You: nem igazán emlékszem, tudod, mi entek nem években mérjük az időt
Itt kilépett. Pedig már írtam az ent, és az mberi időszámítás közötti különbségek felfoghatatlanságát.
-Akik várják a válaszod. Itt két típussal találkoztam:
a)Fiatal srác,vagy csaj, aki valami más tevékenység mellett lépett be. Lassú reakcióidő (facebook, vagy más)és rengeteg XDD LOL XDLOL jellemzi.
b)Aki megvárja, hogy a másik kezdeményezzen. Majd a válasz értelmességétől függően válaszol, vagy lelép. Ha válaszol, akkor vsz kötetlenebb lesz a beszélgetés.
Végeredményben, az általam ismert beszélgetések alapján kijelenthetem, hogy az emberek nagyon kevés része csetel úgy, hogy nem csinál mást közben. Még kevesebb része szekszualitásmentes. Nagyon kevés az esélye tehát annak, hogy unaloműzés, vagy esetleg egy álmatlan éjszaka alatt jelenlévő elálmosodási szándék céljából történő, a "kapcsolatteremtés" ezen formája alatt hasonló szándékú emberi lényekkel fussunk össze.
Komolyan mondom, nem bírom tovább, ideje lánynak hazudni magam
Stranger: Szia
Stranger: Fiu
You: szia
You: kérded, vagy mondod?
Stranger: Mondom
Stranger: Te?
You: ha azt mondom, én is, kilépsz?
You: mert volt már példa rá
You: van egy pár pedomaci
Stranger: Mivagy?
You: fiú
Stranger has disconnected.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!