Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen mértékben...

Szerintetek milyen mértékben gáz ha nem tudok kiállni az igazam mellett? Végződhet tragikusan?

Figyelt kérdés
Voltak emberek,akikkel szemben nehezen tudtam megvédeni az igazam,és elsősorban a bunkóbbakra gondolok.Nem minden szituációra,és helyzetre.Tragikus alatt azt értem például,ha esetlen rám kennek valamit egy munkahelyen,hogy elloptam valamit,és kirúgnak vagy lecsuknak,holott ártatlan vagyok(például rám fognak valamit,hogy ezt mondtam és azt mondtam,és feljelentenek becsületsértésért,és nem tudom magam kimosni)
2014. márc. 10. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Az ilyen komolyabb vádakat bizonyítani is kell, nem elég csak rád fogni és azzal automatikusan bűnös vagy, de kisebb dolgokban, vitákban igenis kárát fogod látni, ha nem tudsz kiállni az igazad mellett, ami megnehezíti az ember életét.
2014. márc. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!