Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Visszaigazolnad vagy nekem...

Visszaigazolnad vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Van eg lany ismerosom korabban egy kollegiunban laktunk es joban voltunk. Nekem sikerult eljoltoznom de ezt elore tudtuk h csak aenetileg vagyok ott. Mar azelott megromlott a viszonyunk. Semmit se artottam neki de elkezdett utalni es csak a pasijaval volt elfoglalva elmart maga mellol mindenkit. Egy ido utan nem eroskodtem nem voltunk ugyse baratnok de megis meglepett h kitorolt facebookrol mert tenyleg semmit se artottam neki. Eltelt egy ev o is elkoltozott es a pasija szakitott vele. Talalkoztunk egy buliban es ugy viselkedett mintha baratok lennenk en ugyanolyan normalis voltam vele mint barmikor. Erre ujra bejelolt facen. En ugy dobtottem h nem kell az ismeroseim koze nem akarom vele tartani a kapcsolatot ugyse es milyen mar h kitorol ha olyanja van!? Nem igazoltam vissza de el se utasitottam. Baratom szerint vissza kene igazolnom mert miert fajna az nekem szerintem meg egysueruen csak nem foglalkozom vele.mit gobdoltok? Mi ez a palfordulas?
2014. márc. 14. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én se jelölném vissza, velem is viselkedtek már így. Egyszerűen lszrm az ilyent. Ha akar valamit, akkor beszélje meg veled és magyarázza el miért is volt ez az egész, ha ez nem tűnik fel neki, akkor szánalmas.
2014. márc. 14. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem csak olyanok vannak facen bejelölve akiről én tényleg tudni akarom hogy mitörténik velük, és szererném ha ők is tudnák velem mi van. Ez nem sok ember, pl unokatesom barátnője bejelölt de én nem jelöltem vissza, hiszen messze laknak, lehet nem is találkozok vele többet mert addigra nem lesznek együtt...
2014. márc. 14. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem a pasija mondhatta, hogy nem foglalkozzon veled. Én tuti megmondanám a szemébe, hogy miért csinálta ezt. Ha ló nincs szamár is jó. Ne igazolj vissza.
2014. márc. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!