Úgy gondolom, semmi értelme nincs interneten barátkozni, találkozás nélkül, igazam van?
Régebben sokat próbálkoztam interneten barátkozni, de már kezd elmenni tőle a kedvem. Kezdem megunni, hogy interneten megismert emberek folyton kifogásokat találnak ki, hogy ezért meg azért nem érnek rá éppen, meg hogy mindegyik lesz*r igazából, fontos nem vagyok egyiknek se.
Úgy érzem, interneten nem lehet kialakítani normális emberi kapcsolatot, főleg ha esély sincs az élőbeli találkozásra. Hanem mindig csak jönnek a kifogások, és gyakran lehetetlen elérni a másikat.
Vagy csak én fogok ki ilyeneket, rosszakat mindig?
Általában így van, bár nekem van 2 nagyon-nagyon jó barátom, akiket neten, a blogomon keresztül ismertem meg.
Ha nem találkozol a neten megismert emberekkel, akkor bizonyos kötődés soha nem alakul ki köztetek, így barátnak kvázi aligha hívhatjátok egymást. Van, hogy jól sül el, de általában ideiglenes ismeretségek ezek csak.
Igen a neten elég nehéz barátokat találni.
Én már évek óta beszélgetek itt meg máshol is beszéltem de ideig óráig tartott a beszélgetés.
Van akivel egy évig beszéltem utána megszakadt a kapcsolat.
Az elején ugye napi szinten beszéltünk ezután csak heti utána havonta, Végezetül már nem is írt vissza :(
Egy idő után letöröltem őket mert minek vannak fent? De az életben sem könnyebb barátokat találni..
Sokszor hozott össze a sors kedvesnek tűnő emberekkel akik ezután becsaptak :(
eleve nem szabad foglalkozni olyanokkal akik nem a városban laknak (vagy nem hajlandók utazni, de úgyis ez a jellemzőbb).
tehát ha ismerkedni akarsz, jelöld meg hol laksz. egyébként nem lehetetlen, van egy rakás ilyen közösségi oldal. az más kérdés, hogy manapság az emberek 99%a hulladék.
Na figyelj, én leírom az én tapasztalataimat:
Én neten megismeretem egy csomó velem egyidős lányt, és nagyon jól megvagyok velük, sőt már 5-tel biztos találkoztam élőbe is. Az egyikkel meg már 6x, és aludtam is náluk, és ő is aludt nálunk :) Pedig ő pesti én meg dél-békési :D Lehet nagyon jó barátokat is szerezni. Persze az az igazi, amikor van lehetőségetek legalább hetente találkozni, de évente 5x se olyan vészes. Én imádom az a hülyét! xD (ne értsd félre, én a fiúkra bukom xD)
És tudod mi a vicces? Az, hogy nem nagyon van bennünk közös. De már lassan 1,5 éve ismerjük egymást és még mindig jól megvagyunk, és tartjuk a kapcsolatot. ^^
Én azt gondolom, hogy te nem találtad meg még az 'igazit'. :D Sok sikert, ha akarsz még keresni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!