Első találkozás, bemutatkozás. Hány puszi kell?
Nos, a problémám a következő: Egyik nap elmentem egyik barátomhoz és miután megérkeztem hozzá ezután kb fél órával 6 vendég jött hozzájuk,ebből 3 lány. Bemutatkoztunk egymásnak + 2 puszi. 1 kérdés: Ilyen helyzetben kell-e puszit adni vagy sem ? (16 éves vagyok kb 4-5 évvel lehettek idősebbek nálam a lányok) Általában én nem szoktam de egész közel jöttek hozzám és odahajoltak és ilyenkor egyböl kapcsol az ember...
2 kérdés: Ha puszi akkor hány ? Olvastam ezekről de ahány oldal annyi variáció... Vannak német ismerőseim ők mindig 3-at adnak. Amikor haveromnál a lányoknak mutatkoztam be akkor 2. Később viszont megint jött 1 lány az már 3-at adott és kínos volt mert azt hittem ez is csak 2 lesz én pedig 2 után félig meddig elhajoltam :SSS SZÓVAL NEM ÉRTEM AKKOR HOGY MENNYIT ??? :D
Én is kettőt szoktam adni, de résen kell lenni, hogy ki kinek hányat ad, és úgy számítani rá.
Amikor anno először találkoztam az egyik lány ismerősömmel mi csak két puszit adtunk egymásnak. Igaz 16 vagyok/voltam, ő pedig 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!