Találkozzak vele vagy inkább ne?
Van egy fiu , akivel eddig, több mint egy éve csak fb-on beszélünk. Most ugyan abba a varosba jár be órára , ahova én suliba...bár nekem kicsit gyanús mert a múltkor nem aznap volt órja , mint most lesz...rákérdeztem ,s azt mondta , hogy akkor megy mikor atanárnak van ideje , ami elég fura, mert ha valaki jár órára akkor az meghatározott idő közönként van , nem?
Ráadásul egyből kérdezte, hogy miért kérdezősködök annyit , rosszab vagyok, mint az anyja...
Azonfelül idősebb is...jelentősen..
És nem hallottam róla jókat...
Persze, ha ilyen bunkó veled, mikor még nem is találkoztatok, akkor mindenképpen találkozz vele, biztos jó lesz.
De utána ne csodálkozz semmin.
Az alapján, amit leírtál, szerintem jobb ha nem. De én csak ennyit tudok róla, te beszélgettél vele fél évig.
Rosszabb napjaimon én is be tudok szólogatni, de te látod, hogy jellemző-e rá egyébként is a bunkóság meg az agresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!