Nem vesznek komolyan,16 eves vagyok. Mit tehetnek?
Leges leges legelső dolog amit tehetsz: tessék szépen figyelmen kívül hagyni a megjegyzéseket! Komolyan mondom :) Vedd be a leszarom tablettát, és hagyd, hogy leperegjen a gonoszkodás, vagy az olyan jellegű megjegyzés, ami nem tetszik.
Más amit tenni tudnál...nem tudom, hogy az anyagiak mennyire engedik meg, de ha ennyire zavar a "kislányos kinézeted" akkor pl vágass olyan hajat, ami felnőttesebb, vagy próbálgasd úgy hordani, feltűzni, kontyba tenni hogy az arcodnak más "keretet adjon" (Pl ha én kiengedve hordom, akkor "öregít" és látják rajtam, hogy egy húszas éveimben járó lány vagyok. Ha befonom, vagy felkötöm akkor meg rögtön fiatalabbnak tűnök :))
Vagy hordj olyan ruhákat, amik picit komolyabbak, bár azt sem tudom, hogy milyen stílust képviselsz. Néha, ha olyan helyre méssz, vegyél fel magassarkú cipőt és szoknyát, és tapasztald ki, hogy úgy milyen reakciót váltasz ki az emberekből. (De ne ess át a ló másik oldalára, és ne öltözz tini ribinek, mert akkor meg más eredménye lesz a dolognak, és akkor a gonoszkodás egy másik fajtajaval ismerkedhetsz meg)
Meg ott vannak a kiegészítők, a sminkek, próbáld ki azokat is :)
De az első, és a legfontosabb, fogadd el magad, most lehet, hogy zavaró a dolog, de gondolj bele, később, ha már felnőtt nő leszel, mondjuk középkorosztály, milyen jó lesz, ha 40 helyett 35nek fognak nézni :)
Átérzem a helyzeted, én 20 vagyok, de kb 15-16nak nézek ki. Pedig nem kislányos az öltözködésem, festem is a hajam, ami elvileg öregít is. Ha nem festeném kb 14nek néznék ki :D:(. Én is próbálkoztam ilyen praktikákkal, mint magassarkú, szolid(!) smink. Hát kaptam boltban, buszon a megjegyzéseket, főleg idősebbektől, hogy hát egy kislány miért akar felnőttnek kinézni??? Ráadásul nem is közvetlen nekem, de amikor felszállok, leülök, és mellettem 2 néni elkezd hangosan sopánkodni, h hát igen, a mai 16 évesek már rögtön felnőttnek akarnak látszani, és közben jelentőség teljesen néznek rám....
Ráadásul bemegyek boltba, bankba bárhová intézni valamit, és jön h hát gyere vissza anyukáddal.
Érdemben nem tudtam segíteni, de tudd, nem vagy egyedül. :D
Örülj amíg tart:)!
Engem például pont a fordítottja jellemez mert 16 vagyok de 18-20nak néznek.. A magasságról nem is beszélve, 181cm magas vagyok
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!