Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálja ezt a húgom?

Miért csinálja ezt a húgom?

Figyelt kérdés
Mostanában a húgom állandóan a Jobbikkal,HVIM(Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom),Jobbik IT (IT=Ifjúsági Mozgalom), Szaniszló Ferenccel és a politikával foglalkozik.13 éves ,én 16 egy időben én is "foglalkoztam" velük csak annyira elolvastam egy-két cikket (lehet onnan vette)de semmi több.Ő meg jövőre vagy beakar lépni a HVIM-be vagy a Jobbik IT-be.Amikor volt egy beszéde Vona Gábornak és anyám nem vitte el akkora cirkuszt csapott ,hogy az egész házban hallani lehetett az üvöltözését.Engem nagyon idegesít már ez, az egész Facebookja ezzel van tele.Már a barátnőjével is többször összeveszett emiatt.Mondtam már a szüleinknek meg a testvéreinknek ,hogy nem kéne ezt csinálnia de ők engem okoltak ,hogy én vittem bele...De basszus ez hülyeség én nem beszéltem neki erről soha.Anyám már többször mondta neki ,hogy hagyja abba mert ő csak egy 13 éves kislány de nem hallgatott rá?Szerintetek mit kéne tennem?

2014. jún. 5. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. Majd kinövi. Nekem is volt egy elég intenzív ilyen korszakom, ma már csak elolvasgatok néha egy-egy cikket, facebookon követem az eseményeket.
2014. jún. 5. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezzel a kérdéseddel nagyon sok mindent elárultál,többek között azt is,hogy a hugod miért vonzódik a jobbik felé.A szüleid saját maguk helyett rád terelik a felelősséget a hugod viselkedésével kapcsolatban.A szülő feladata és felelőssége a gyereknevelés,nem a testvéré,ha valami nem jól sül el,rákenyni a testvérre....hát nagyon gáz a szüleid részéről,hogy nem hajlandók felelősséget vállalni,a hugod az ő gyerekük nem a tiéd,ezért nem neked kell cselekedned.

Egy 13 éves gyereket "kifizetni" azzal a válasszal,hogy hagyd abba...ugye ezt nem gondolta senki komolyan,hogy egy pubertást vagy bárki mást logikus érvek nélkül is meglehet győzni.

2014. jún. 5. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindkettő igaz amit mondtok.
2014. jún. 5. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd a dolgok jó oldalát. Legalább drogozni biztos nem fog. :-D
2014. jún. 5. 16:37
 5/7 A kérdező kommentje:
ja :D de azt tuti nem csinálná
2014. jún. 5. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Bar az én tesóm is ezt csinálná... betegre aggódjuk magunkat, mert összejött egy "bidámbidámmal" és a jóég tudja, mikbe sodródik éppen...
2014. jún. 5. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
úristen sajnállak ,egy cigánnyal én nem bántom a lányokat mert szerintem a világ legnagyobb g*ciség egy testvéri pofont lekevernék neki...még a gondolattól is hánynom kell...
2014. jún. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!