Mivel nyugtassam meg a húgom? Egész nap sír.
Az utóbbi időben már eléggé magába zárkózott, de sikerült kihúznom belőle mi a baja. Azt mondta, hogy szerinte soha nem lesz egy fiú sem aki "igazi", mármint értitek. :D "Nagy Ő". Azt már észrevettem hogy nehezen ismerkedik, de nem hittem volna h ez ilyen problémákat okoz neki. Azt hiszem eddig 2-3 kapcsolata volt (amiről tudok :D) de azok is csak pár hetesek.
Szóval mit mondjak neki? Már nem tudom mivel nyugtatni, csak persze h idegesít h egész nap bőg XD amúgy szép is meg kedves is meg aranyos is meg minden, de tényleg nem tud megnyílni könnyen és azt hiszi h soha nem lesz fiú aki mellett megnyílhat
LÉCCI SEGÍTSETEKKKKKK
amúgy 16 éves
Nyugodtan írhatod E per egyben. De ha akarod, belemegyek a játékba.
Vágj le neki két pofont, hogy térjen észhez. A tizenhat év szinte még kölyök, a seggén a tojáshéj. Nem kell attól rettegnie, hogy nem talál faszit maga mellé, mert még nőnek sem mondanám.
Mondd neki,hogy elég fiatal,még vagy 80 éve van megtalálni az igazit! Most éljen,szórakozzon a barátaival. :)
Egyes zenék egyébként nyugtatóak,pl. Dustin O'Halloran
nekem van barátnőm azért is kiakadt h nekem sikerül neki meg nem:D mindegy már lenyugodott kb azutén h kiírtam a kérdést,de
úgyis elő fog még törni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!