Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsokat adni hogyan/mivel nyugtassam le magam?
Figyelt kérdés
Ha megvan a mensim elég nyűgös,idegbeteg,hisztis vagyok,most pedig még fogamzásgátlót is elkezdtem szedni és így egyszerre a kettő nem a legjobb párosítás.Nincs valami módszeretek ami lenyugtathat ilyenkor?Mindenen kiakadok,sírok és ez nem éppen természetes így.Valami ötletek?Ha ti is ilyenek vagytok,hogy nyugtatjátok le magatokat?mert ha én így folytatom azt hiszem rá fog menni a kapcsolatomra/jegyességünkre,azt pedig nem szeretném. :(2013. jan. 21. 19:31
1/5 anonim válasza:
én rendszeresen szedek nyugtatót... és azóta jobban viselem ez is.
2/5 A kérdező kommentje:
nyugtatót kellene szednem ahhoz,hogy ne legyek ilyen? az már elég béna lenne nem? én valami másra gondoltam,mondjuk valami nyugtató tea ha tud valaki ilyet,vagy akármi hasonló (csak ne gyógyszer legyen).
2013. jan. 21. 19:36
3/5 anonim válasza:
mondjuk én nem emiatt szedem.. de használ erre is..
próbálj ki : egy jó meleg fürdőt, meleg kakaót :D és pihenj sokat , ne stresszelj ettől jobb lesz :D
4/5 A kérdező kommentje:
most találtam egy elég jó oldalt az ilyenekre.ajánlom,akkor neked is.Bár nem tudom mit segítenek ezek...
2013. jan. 21. 19:49
5/5 A kérdező kommentje:
minden esetre megyek,főzök egy kis tésztát és esek nápolyit is :)
2013. jan. 21. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!