Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes tanácsokat kérnék. Van esély rá?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szeretkeztem a párommal.Használtunk gumit, szinte biztos, hogy nem szakadt ki.Egy-két napra rá meg is jött a menstruációm.Azonban két hete meglehetősen furán érzem magamat.Hányingerem,erős fáradságérzetem van minden egyes nap,erős hüvelyi folyásom illetve hangulatingadozásaim.Van valamennyi esélyem a terhességre így?2010. dec. 28. 22:07
1/5 anonim válasza:
Találgatás helyett használj tesztet, mi nem látunk bele a méhedbe!!
2/5 anonim válasza:
csak parazol es bemeselted magadnak...
EN VELEM IS VOTL ILYESMI, csak mi em vedekeztunk de o kivette... 2 honapig nem jott meg dupla mellem lett, es a kocsiba behanytam.99 szazalknak talalta midnenki h terhes vagyok. elmentem nogyogyaszhoz azt mondta VALOSZINU nem vagyok terhes..szal o sme mondta meg konkretan...
jott a tesz , es negativ... apam csalodott volt pedig 18 voltam :D
szerintem cska tul sok midnent ettel ossze karacsoynkor..:D ne aggodnj!
3/5 sasna válasza:
utolsó, hat igen, ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.. és a megszakitás nem védekezés, remélem azóta már megtanultad :)
kérdező, ha másképpen nem került beléd sperma, akkor nem lehet gond.. :)
4/5 anonim válasza:
Ha nem lyukadt ki akkor lehetetlen,hogy terhes legyél. A rosszullét és a hangulatingadozás pedig túl korai lenne 1 hónapos terhesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam.
2011. jan. 1. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!