Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha a 9 éves...

Mit csináljak, ha a 9 éves húgom minden hajnalban 1-2 között felébred?

Figyelt kérdés
Van egy 9 éves húgom, mikor a bátyám elköltözött, a húgomé lett a szoba, nem rég festettük ki neki a szobát, hogy azért lányosabb legyen. kb. másfél hete lett kész a szobája, az újítás előtt nem minden éjjel, de volt mikor 2-3 nap egymás után mindig felkelt éjjel 1-2 között, és bejött a szobámba, h ő fél. Egyre sűrűbben, és már napi szinten van ez, nem könnyű, mivel a barátom is itt lakik nálunk, és hát egyre kevésbé bírja, bár én mindig fel szoktam ébredni, mikor bejön a szobánkba, tegnap nem, barátom mondta, h állítólag tegnap 3x is bejött a szobámba, vagy az ágy szélén ült, vagy minket nézett. A húgom mindig minden nap a Cartoon Network-ot nézi, barátom szerint egyes mesék miatt van ez, de hát eddig is mindig nézte azokat a meséket, akkor szerintem már régóta lenne ez a dolog. Nekem elég gyanús, segítsetek!!!
2013. szept. 4. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Dobd ki a barátod, a húgod pedig vidd el pszichológushoz, ha a szüleitek nem tudnak/nem akarnak foglalkozni vele.
2013. szept. 4. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért kéne,h kidobja a barátját?! Ekkora hülyeséget. Kérdező,a kishúgodat meg tényleg gyermekpszichológushoz kéne vinni,mert ha ez az elalvási zavar.
2013. szept. 4. 15:34
 3/3 A kérdező kommentje:
A barátom azért mondta h a mesék miatt, mert olyan meséket adnak le, vagyis 1-2 olyan, amit külföldön pont ezért tiltottak be. Tegnap anyámat hallottam, hogy esti mesézett a húgomnak. Szóval olyan nincs, hogy nem foglalkoznak vele, a másik, hogy tudja jól a húgom, hogy anyámék szobájába is nyugodtan bemehet, mégis mindig hozzánk téved be, a barátomnak meg azért van elege, mert nem könnyű ám az hogy alszik az ember, éjjel felkel a húgom miatt, aztán 4 órakkor kelhet mert menni kell dolgozni, így meg nem tudja kipihenni magát, ő is próbál segíteni a húgomon, de nem tudunk mit, bár nekem azaz ötletem támadt, hogy felkéne venni videóra, hogy miért ébred fel, meg hogyan stb.
2013. szept. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!