Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, hogy ne szivassanak?

Mit tegyek, hogy ne szivassanak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy ennyire nyomorék lennék-e, de nem telik el úgy nap, hogy ne szólnának be az iskolában, utcán akárhol.

Most már nagyon elegem van. Mit tegyek, vagy inkább daraboljam fel magam és ássam el a kertbe?

2014. máj. 30. 13:15
 1/5 anonim válasza:
szia. a suliban engem is szivattak akármit tettem akármilyen divatos ruhákat vettem,hiába jól tanultam,nem nagyképőségből de hozzáteszem nem vagyok egy ocsmányság pedig.. aztán átmentem másik osztályba ott befogadtak,és nevettünk azokon akik szivattak anno :)
2014. máj. 30. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:

opció 1:szard le, látják, hogy leszarod, azt nem érdekes. Ennek a veszélye viszont az, hogy olyannak tünsz, akit nyugodtan lehet szivatni, és folytatják. De ha csak beszólnak, és szívből leszarod, akkor tudsz tőle nyugodt lenni.

opció 2:Kutyaharapás szőrivel. Tégy rá még egy lapáttal és örömmel mutasd: azt mondod kövér vagyok? eddig csak behúztam a hasam, ezt nézd!

opció 3:Megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel. Na persze ne kenyerezd le őket, ez nem azt jelenti.

2014. máj. 30. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne magadat, hanem őket darabold fel és ásd el a kertben.

Hatásos ha szó nélkül pofán vágod az illetőt ököllel, nem kell erösen, csak annyi hogy ledöbbenjen és tovabb mész. Vagy nyugodt hangnemben nem viccelődve korrekt szavakkal vissza szólsz nekik.

2014. máj. 31. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

A határozott szó is jó, amit előttem levő mondott. Eleinte szivatgatott a gyerek, nekem sok volt, mondtam, hogy figyelj én nem bántalak, ez nem jó... másképpen fejeztem ki magam. Utána még jóban is lettünk.

Esetedben viszont több emberről van szó.

opciós voltam.

2014. jún. 3. 01:01
 5/5 anonim válasza:
de miért szívatnak?mi van rajtad ami piszkálja a csőrüket?
2014. jún. 16. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!