Mit tehetnék az ellen hogy ne "szivassanak"?
Figyelt kérdés
Az a gond, h az osztályban állandóan fikáznak,eldugnak dolgokat,röhögnek rajtam:S
tudják h nem szólok vissza,mert nem olyan vagyok.
pedig rengeteg barátom van:),de ők teljesen elveszik azt a pici egómat is, ami megmaradt:S
1ik minden órán megcsörget h többször is, hogy hátha nincs lenémítva,ezzel azthiszi ő nagy.. -,-:S
párszor bejött neki, de már nem hagyom némítatlan.. lehet beteg az elméje,mivel óránként képes 15x is megcsörgetni :S
A kérdés valójában az lenne hogy mit tegyek velük ? :S nem nagyon bírom már ezt..
2009. márc. 19. 20:51
1/2 anonim válasza:
Mindenkinél más a megoldási módszer.
Engem pl azért piszkáltak mert nemvagyok nagyszájú meg hasonlók.
Akik szaroztak velem rájuk allítotam pár embert. és láss csodát szépen rendeződtek a dolgok máig normálisan néznek rám. ^^ :P
2/2 anonim válasza:
Sajnos velem is ez volt a helyzet, csak jóval durvább formában. Én szóltam az igazgatónak. Azóta békénhagynak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!