Mit csináljak h ne szivassanak az osztályban azért mer falusi vok? :S
Mer falun lakok meg állatokat (juhokat) is tartunk és állandóan evvel szivatnak :S Haverok nem, csak pár f@sz. Hogy nem-e felejtettem el megetetni a bárányokat reggel meg ilyeneket beszólnak :S Meg nem vok vmi jó tanuló sokszor szoktam kapni rossz jegyet, ma is kaptam egy 2est matekból és akk is beszóltak h nembaj a bárányokat akk is tudom legeltetni ha megbukok :/ Mit csináljak h leszálljanak rólam? Legszivesebben lecsapnám őket de már egyszer összeverekedtem velük és igazgatóit kaptam és ha még egyet kapok nemtom mi lesz de biztos nem jó :D
16/F
1, Tanulj meg helyesen írni, mert ez így szánalmas.
2, Talán kezdj el tanulni is, hogy ne nézzenek hülye falusinak.
Uszítsd rájuk a bárányokat! Ha sokáig nem kapnak enni megeszik a húst is, nyugi.
:DDD Ne foglalkozz velük, csak hülyéskednek. Ilyen nálunk is volt mindig, mindenkit csesztettek valamiért.
Ez csak olyan csipkelődés, azért csinálják, mert tudják, hogy zavar.
Érdekes módon engem sosem b.szogattak mert tudták, hogy magasról teszek az egészre ráadásul ha valaki beszól én olyan szinten lenézem az illetőt, hogy egy darab sz.rt többre értékelek. :)) Ezért senki nem törte magát azért, hogy megalázza magát és nekem beszóljon.
Ne törődj velük, majd abbahagyják.
Egyébként pedig a helyesírás fontos, szakíts időt arra is.
Nem akarom hozzátenni, hogy két juh etetés között :DDD Egyszerűen csak amikor van rá időd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!