Miért utálnak engem az osztályban?
Sziasztok!
Na szóval, nem tudom miért utálnak engem, hiszen kedvesen,barátságosan beszélgetek velük, udvarias és segítőkész vagyok ha kell nekik vmi.Erre meg mit kapok vissza? Undokul viselkednek velem, flegmák velem, és még csúfolnak is. :/
Minden 5.ben kezdődött még általánosban. Addig volt egy olyan jó osztályom, hogy olyat bárki nem kívánhatna magának.. Jött egy csaj, akit több helyről is "kirugtak", és a mi osztályunkba került.. Úgy elkezdte az osztályban még anno a széthúzást, a szar keverést, a klikkesedést, hogy teljesen megváltoztatta az osztályt.. Én a középpontba voltam még akkor, mire ő csak úgy csúfolni kezdett, hátam mögött kibeszélt mindennek, és persze ezeket hiresztelte másoknak is. 8. év végére már mindenki csúfolt a suliban, és utáltam már bejárni.. Szörnyű volt! Már alig vártam, hogy más gimnáziumba menjek.. Erre ő is abba a suliba jelentkezett ahova engem is felvettek.. Amikor indítottuk az évet akkor még minden oké volt az osztályban, ott is középpontba voltam. Azután meg minden egyről- a kettőre megváltozott. Az okot, meg az indokot azt nem tudom. Én mindenkivel kedves, aranyos, nyitott voltam, és nem azt kaptam vissza amit elvártam volna. :S most vagyok 10. évfolyamos. és úgyan ez megy.. az osztályban csúfolnak, cígatnak, beszólogatnak, utálnak a nagy semmiért. :S mi rosszat árthattam vajon nekik? teljesen kivagyok már. többször sírtam is már otthon, beszélgettem erről a családomnak, osztályfőnökömnek, közeli barátnőimnek.. De nem tudom, hogy mit tegyek? Tudnátok nekem valamit javasolni? Hogy szeressek a suliba bejárni, és ne érezzem azt, hogy a pokol bejáratát léptem át? légyszi segítsetek, én már ezt nem bírom, nem tudom, hogy mit tegyek!? :/
17/L
Első válaszoló
Csabán melyik suliba jártál?
Békéscsabai vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!