Mit tehetnék, hogy ne szívassanak a tanárok, mert meleg vagyok?
Jó pár hónapja kiderült már, sajnos elmondtam egy embernek, akinek nem lett volna szabad, ő meg világgá kürtölte… szóval mindenki tudja a dolgot. És azóta a tanárok meghülyültek, még az is, aki korábban szeretett, és mindegyik engem szívat :( 1,4-et romlott az átlagom azóta, mindenre sokkal szarabb jegyet kapok, mint mások, pl. nemrég kaptunk ki egy dolgozatot töriből, amit a padtársam rólam másolt, mert nem tudott semmit, neki 5 alá, nekem 3-as… állandóan feleltetnek meg kötözködnek mindenben meg a matek tanárnak pl. van olyan szokása, hogy kihív a táblához, ha tudom akkor semmi nincs, ha nem, akkor 1-es… és mindig valami szívatósat ad! Meg rám osztanak mindenféle hülye feladatot és ha nem csinálom meg tökéletesen akkor figyelmeztetés meg 1-es meg mittudomén. Az osztályfőnök is megmondta még ősszel, hogy nem mehetek az osztálykirándulásra, mert „nem vagyok megbízható”, és „nem vállal felelősséget értem” közben egyáltalán nem vagyok egy balhés típus! Na mindegy, amúgy az a leggázabb, hogy soha sem mondják ki, hogy emiatt van, de hát azóta van… egyedül a tesitanár mondja ki, ő mindig beszólogat, hogy miért nem a lányöltözőbe mentem stb. :/
És az a baj, hogy a saját korosztályomban tudom, hogy mit kell tennem, azt tudom kezelni, de a tanárokat nem! Mert volt az osztálytársaim között is egy-két paraszt ember, de viccesre vettem a dolgot, és néha még mindig oltjuk egymást, de az már csak hülyülés, amúgy jóban vagyok velük. De egy tanárral nem tudom, hogy mit csináljak, mert csak szívat, és nem mond semmit. Az érettségitől meg már előre rettegek, mert tuti megszívatnak.
Bocsi, hogy itt sírok, csak már nagyon elegem van az egészből, de nem tudom, mit tehetnék :(
18/F
Istenem, hogy hogy lehetnek ilyenek az emberek a 21. században még mindig :( Elkeserítő...
Kérdező, ha nem idén érettségiznél, azt tanácsolnám, válts iskolát. De gondolom félévkor már senki nem fog átvenni, igaz? Vagy ha mégis, én elgondolkodnék ezen. Új helyen senkinek nem kellene tudnia, nyugodtan készülhetnél az érettségire.
Az érettségitől ne félj különösebben. Gondolom a fontos tárgyakból emeltet teszel, így abba a tanáraidnak nincs beleszólása, a továbbtanulásodat pedig főleg ez határozza meg.
A szülőknek panaszkodással, a tanárokkal való elbeszélgetéssel az a baj, hogy utána valószínűleg mégjobban szívatnának :(
Ezt a "világtudomásárahozomközlésikényszert" ne kéne már fejezni!!!
Én tuti nem mondtam volna el, lehet hogy ezt harsogják, de a világ nem kész a másságra...
Feljelentheted az iskoládat, tanáraidat!!!
Valószínűleg pert nyersz, de én tuti iskolát váltanék...
Ezt a "világtudomásárahozomközlésikényszert" Be kéne már fejezni!!!
Én tuti nem mondtam volna el, lehet hogy ezt harsogják, de a világ nem kész a másságra...
Feljelentheted az iskoládat, tanáraidat!!!
Valószínűleg pert nyersz, de én tuti iskolát váltanék
igen, az a probléma, hogy ha az osztályfőnökkel, vagy az igazgatóval beszéltek - a szüleiddel - akkor a tanárok le fogják tagadni, hogy azért szívatnak
tényleg az iskola váltás lehetne a megoldás (egyébként az a döbbenetes, hogy pont a felnőtt aljas veled, aki tudhatná, hogy nem tehetsz róla, míg az osztálytársaid toleránsak)
Pereld be az iskolát.
Írj pár szinttel feljebb panaszlevelet.
Az ilyen megkülönböztetést keményen büntetik.Hidd el 1 ilyen büntetést kapna az iskola utána nem mernének kekeckedni.És ha rosszabb jegyet adnak akkor is mondhatod hogy homofóbia miatt van.
A gimi ahova én jártam kijelentette az igazgató hogy ez egy színvonalas iskola és homofóbiának nyoma sem lehet mert ha ilyet hall akkor repül az illető , illetve meg kell tartani az iskola családias jellegét.
Egyébként ez elég színvonalas iskolának számít Magyarországon.
Szörnyű milyen emberek vannak és ezek méghozzá tanárok.Nem csoda hogy a magyar tanárképzés ennyire színvonalon aluli.
Csak az menjen tanárnak aki eltudja fogadni a gyerekeket , akár meleg akár leszbikus.Nem is értem hogy homofób emberek miért mennek tanárnak amikor 90 százalék hogy lesz homoszexuális tanítványa.
Magyarország nem Európa és úgy néz ki egy darabig nem is lesz az.
Sajnos ez annak a jele és velejárója hogy ez az ország nem Európához tartozik.
A magyarok állandóan lenézik a szomszédaikat és mondják hogy azok milyen barbárok meg erőszakosak meg barbár szlávok így meg úgy blablabla.
De közben a magyarok egy fikarcnyival sem különben az ukránoknál vagy a szerbeknél épp olyan barbár nép mint az a kettő csak szebb mázzal van leöntve.
Köszi a válaszokat!
Van egy csomó lánybarátom, de hát tudják, hogy meleg vagyok...
És tényleg meleg vagyok, nem csak prosztatamasszázs kedvelő XD
Amúgy tudom, vannak ilyen lehetőségek, hogy iskolaváltás, meg magántanulónak menni, meg EBH, csak nekem ez olyan menekülésféle, és máskor is belekerülhetek ilyen helyzetbe, sőt, biztos bele is fogok, és szeretném megoldani, mert idegesít! Meg az EBHnál maximum a tesitanárt tudnám megfogni, mert ő szólogatott be tanúk előtt, de hát a tesi érdekel a legkevésbé, meg ő legalább "csak" beszólogat, de nem osztályoz részlehajlóan... a többivel hiába, mert ők tagadnák az egészet, azt is, hogy egyáltalán szívatnak, emiatt az osztályfőnökkel sem lehet beszélni (ő még azt is letagadta, hogy tudja, hogy meleg vagyok, pedig tudja). És elég körmönfont módon csinálják szóval nem tudnék rájuk bizonyítani semmit :(
Pl. volt egy olyan, hogy a biosztanár csinált ilyen szexuális felvilágosító órát, eljött két csaj, és akkor ők beszéltek mindenféléről, fogamzásról, fogamzásgátlásról, nemi betegségekről stb. Utána meg amikor letudták a heteró részt, akkor mondták, hogy a tanárnő külön kérésére, szólnának pár szót a homoszexualitásról is... és elmondták azt is. És alapvetően amúgy jó, hogy beszélnek ilyenekről is, csak hát rohadt megalázó volt, hogy mindenki tudta, hogy az nekem szól, utána hetekig rajtam röhögtek. Közben meg a tanár ott vigyorgott a háttérben! Pl. egy ilyenre nem lehet azt mondani, hogy rosszat akart, mert úgy is fel lehet fogni, hogy jót, pedig tudom, hogy nem.
Na mindegy szóval ezeket az iskolaváltást meg EBHt én meg szeretném tartani utolsó lehetőségnek. Pár tanárral egyébként sikerült megoldanom a dolgot, úgy, hogy hiába szívattak, én sosem szóltam vissza, meg mindig mosolyogtam, meg kedves voltam velük, és egy idő után vagy megváltozott a véleményük rólam, vagy nem volt képük tovább szívatni, mindenesetre abbahagyták :D De ez nem mindenkinél jön be, csak akkor nem tudom, hogy mi :/ Mert ha visszaszólogatok, az a legrosszabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!