Mit tehetnék, hogy ne szívassanak a tanárok, mert meleg vagyok?
Jó pár hónapja kiderült már, sajnos elmondtam egy embernek, akinek nem lett volna szabad, ő meg világgá kürtölte… szóval mindenki tudja a dolgot. És azóta a tanárok meghülyültek, még az is, aki korábban szeretett, és mindegyik engem szívat :( 1,4-et romlott az átlagom azóta, mindenre sokkal szarabb jegyet kapok, mint mások, pl. nemrég kaptunk ki egy dolgozatot töriből, amit a padtársam rólam másolt, mert nem tudott semmit, neki 5 alá, nekem 3-as… állandóan feleltetnek meg kötözködnek mindenben meg a matek tanárnak pl. van olyan szokása, hogy kihív a táblához, ha tudom akkor semmi nincs, ha nem, akkor 1-es… és mindig valami szívatósat ad! Meg rám osztanak mindenféle hülye feladatot és ha nem csinálom meg tökéletesen akkor figyelmeztetés meg 1-es meg mittudomén. Az osztályfőnök is megmondta még ősszel, hogy nem mehetek az osztálykirándulásra, mert „nem vagyok megbízható”, és „nem vállal felelősséget értem” közben egyáltalán nem vagyok egy balhés típus! Na mindegy, amúgy az a leggázabb, hogy soha sem mondják ki, hogy emiatt van, de hát azóta van… egyedül a tesitanár mondja ki, ő mindig beszólogat, hogy miért nem a lányöltözőbe mentem stb. :/
És az a baj, hogy a saját korosztályomban tudom, hogy mit kell tennem, azt tudom kezelni, de a tanárokat nem! Mert volt az osztálytársaim között is egy-két paraszt ember, de viccesre vettem a dolgot, és néha még mindig oltjuk egymást, de az már csak hülyülés, amúgy jóban vagyok velük. De egy tanárral nem tudom, hogy mit csináljak, mert csak szívat, és nem mond semmit. Az érettségitől meg már előre rettegek, mert tuti megszívatnak.
Bocsi, hogy itt sírok, csak már nagyon elegem van az egészből, de nem tudom, mit tehetnék :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!