Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne szívassa...

Mit tehetnék, hogy ne szívassanak a tanárok, mert meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja kiderült már, sajnos elmondtam egy embernek, akinek nem lett volna szabad, ő meg világgá kürtölte… szóval mindenki tudja a dolgot. És azóta a tanárok meghülyültek, még az is, aki korábban szeretett, és mindegyik engem szívat :( 1,4-et romlott az átlagom azóta, mindenre sokkal szarabb jegyet kapok, mint mások, pl. nemrég kaptunk ki egy dolgozatot töriből, amit a padtársam rólam másolt, mert nem tudott semmit, neki 5 alá, nekem 3-as… állandóan feleltetnek meg kötözködnek mindenben meg a matek tanárnak pl. van olyan szokása, hogy kihív a táblához, ha tudom akkor semmi nincs, ha nem, akkor 1-es… és mindig valami szívatósat ad! Meg rám osztanak mindenféle hülye feladatot és ha nem csinálom meg tökéletesen akkor figyelmeztetés meg 1-es meg mittudomén. Az osztályfőnök is megmondta még ősszel, hogy nem mehetek az osztálykirándulásra, mert „nem vagyok megbízható”, és „nem vállal felelősséget értem” közben egyáltalán nem vagyok egy balhés típus! Na mindegy, amúgy az a leggázabb, hogy soha sem mondják ki, hogy emiatt van, de hát azóta van… egyedül a tesitanár mondja ki, ő mindig beszólogat, hogy miért nem a lányöltözőbe mentem stb. :/

És az a baj, hogy a saját korosztályomban tudom, hogy mit kell tennem, azt tudom kezelni, de a tanárokat nem! Mert volt az osztálytársaim között is egy-két paraszt ember, de viccesre vettem a dolgot, és néha még mindig oltjuk egymást, de az már csak hülyülés, amúgy jóban vagyok velük. De egy tanárral nem tudom, hogy mit csináljak, mert csak szívat, és nem mond semmit. Az érettségitől meg már előre rettegek, mert tuti megszívatnak.

Bocsi, hogy itt sírok, csak már nagyon elegem van az egészből, de nem tudom, mit tehetnék :(

18/F

2012. nov. 5. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez igen. Angliában, Amerikában ezért a tanár olyan börtönt, meghurcoltatást és büntetést kapna, hogy a gatyája rámenne. Nagyon durva. Én komolyan mondom, valami szervvel (ombudsman) vagy akár a sajtóval is kapcsolatba lépnék...
2012. nov. 5. 15:50
 12/15 anonim válasza:
77%
Úristen a parasztok...Én szívesen megrugdosnám őket!Attól hogy nem a lányokat szereted nincs semmi bajod.Jó hogy vannak igaz barátaid, mert van amikor az embertől pont ezért fordulnak el sokan ,és ettől lelkileg tönkre megy.Meg most milyen má hogy nem enged kirándulni -.- ,nem mászol rá senkire.Szerintem tanulj rendesen az értségire,és ne foglalkozz velük.Meg az hogy rosszab jegyet adnak meg piszkálnak őket minősití
2012. nov. 6. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Én is tanár vagyok és elárulok valamit. Semmi eszköz nincs a kezünkben a diákok jogaival szemben. Tehát egy kicsit be kell keményítened. A tesitanárt lehet megfogni: szépen legyen a kezedben a mobil, óra után valahogy, toporogj az öltöző előtt vagy vegyen észre, kapcsold be a diktafont rajta, és szépen vedd fel a beszélgetést. Később menj hozzá és mondd azt, hogy ezért feljelented az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál, nemi irányultságból fakadó diszkriminációért. Sőt pendítsd meg, hogy úgy érzed jogaid sérülnek, ezért vizsgálatot fogsz kezdeményezni az Oktatási Hivatalnál. Ez a Hivatal a mi főnökünk, ettől sz@rnak be a tanárok legjobban. Kismillió indokkal kezdeményezhetsz eljárást ellenük, ha vállalod, hogy meleg vagy az érettségit a Hivatal független munkatársai előtt is leteheted. Szépen nézz utána ezeknek a jogi lehetőségeknek és fenyítsd be az iskolát. Ha ezek után sem hagyják abba, akkor nincs más megoldás az iskola váltás. Mivel az osztályfőnöknek elmondtad, hogy meleg vagy és továbbra is szivat mondd meg neki, hogy jogi lehetőségekkel fogsz élni. A másik lehetőég a gyermek és ifjúságvédelmi felelős. Ha egy tanár az, akkor felejts el de ha fő állású szakember fordulhatsz hozzá, nagy az esélye hogy nem homofób, mert nekünk mér tanítják a képzésben hogy a melegség normális. Ha viszont tényleg lépsz jogilag a diákönkormányzatot kell melléd állítanod, mert hivatalosan a DÖK fog képviselni. Kitartás és írj mi a helyzet.
2012. nov. 6. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
A Háttér Társaság a Melegekért tud segíteni. Keresd meg őket. Tudtommal még egy ügyvédet is biztosítanak neked ingyen.
2012. nov. 7. 00:24
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Én is javasolnám, hogy a tesitanárt kapd el, mert azt tudod bizonyítani. Ha ő megszopja, akkor a többi tanár is rá fog jönni, hogy nem kifizetődő veled szívózni.
2012. nov. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!