Kedves jobbikosok hogy viszonyulnátok ha egy meleg pár költözne szomszédságotokba 2 kis gyerekkel?
Második válaszoló vagyok:
Nos ez egy roppant érdekes kérdés. Van az a fajta "meleg", aki büszke a másságára, és az örökbefogadott (mert honann máshonnan lenni gyerekük) gyerekére szinte ráerőszakolja ezt az életmódot. Utána a gyereken áll, vagy bukik, hogy ellenáll ezeknek a hatásoknak, vagy belangyul. Aztán van az a fajta "meleg", aki melegnek meleg, de csak szolidan. A gyereknek hagy választási lehetőséget, és direkt nem is smárol meg ölelkezik meg ilyenek a párjával a gyerek előtt, hogy ne ezt a normát tanulja el, hanem amelyiket helyesnek érzi. Nos, utóbbi esetben engem egy cseppet sem zavar a téma. Előbbi esetben azonban volna mit mondanom annak a két embernek...
Nem sulykolják bele.
Neked sem mondták hogy jaj kicsim heteroszexzuális leszel.
Nekem se mondták hogy jaj kicsim meleg leszel!
Namost a meleg valszeg gyerekkorában a szüleit látta ölelkezni... férfi-nô, mégis meleg lett. Akkor miért ne lehetne heteró ha melegeket lát?
Egyébként nem helyeslem a gyerekfogadást melegeknek. A társadalom sajnos nem fogadja el ôket, a gyerek szegény sokat kapna ez miatt pl suliban... erre is kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!