Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves jobbikosok hogy viszony...

Kedves jobbikosok hogy viszonyulnátok ha egy meleg pár költözne szomszédságotokba 2 kis gyerekkel?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 21:38
1 2
 11/18 anonim válasza:
Na álljunk meg egy szóra... Az utolsó mondatodat, ha jól értelmezem, (E/1-ben beszéltél) akkor a te "szüleidről" beszélünk? Hát, ha nem súlykolták beléd, akkor énrészemről nem lenne kifogásom, ha a szomszédságomba költöznének/tek, mint ahogy azt már kifejtettem egyik korábbi válaszomban is.
2012. nov. 1. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom jelenleg melegek Magyarországon nem fogadhatnak örökbe, szóval eléggé érdekesen nézne ki a dolog, nem hinném, hogy legális.
2012. nov. 2. 00:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi köze ennek a pártálláshoz ??

Piszkosul nem érdekelne, hogy meleg-e. Az érdekelne, milyen szomszéd..ha megöli a macskámat, utálni fogom..Ha elsepri előttem is a járdát, szeretni fogom..

Mi sem szexelünk az udvaron..gondolom, mások se..a melegek sem.

Akkor meg mi a fene közöm van a szexuális hovatartozásukhoz...???

2012. nov. 2. 05:00
 14/18 anonim ***** válasza:

az utolsóval értek egyet, normális esetben heterók sem nyáladzanak a gangon, ugyanígy a gyerek előtt sem, szóval semmi köze hozzá másoknak. jobb esetben nem is kürtölik világgá, ahhoz meg senkinek semmi köze hogy 2 férfi együtt lakik gyerekekkel.

mellesleg igen, ez is egy médiából szivárgó közhely, hogy a jobbikosok rassziszák, homofóbok, stb. igen, vannak ilyenek, meg vannak más politikai hovatartozásúak közt is.

2012. nov. 2. 08:21
 15/18 anonim válasza:
33%
Jobbikos vagyok de ettől függetlenül nagyon nem tartom jó ötletnek hogy egy kisgyerek azt kell nézze hogy neki 2 apja vagy anyja van míg másnak 2 különböző nemű szülő. Ez nem egészséges. Az hogy hol laknak nem érdekel.
2012. nov. 2. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

utolsó:

ez az érv hülyeség. abban igaza van annak aki azt mondta hogy a homonak is lehetnek hetero szülei.

azuért értelmetlen mert ennyi erővel a csonkacsaládokban nevelkedő gyerekeket is el kéne venni állami gondozásba, mert az 1 szülő sem normális.

meg az sem normális, ha újraházasodik, vagy szeretője van, stb. legalább is aki pl keresztény erkölcsöt vesz alapnak. igaz aki azt teszi és komolyan gondolja, az a homoszexuálisokat megkövezné.

2012. nov. 2. 13:40
 17/18 anonim válasza:

Jó akkor egy példa: most újra gyerek lehetsz és választhatsz; Csak anyukával nevelkedsz /mert apuka elhagyta anyut, nem itt él, a menyországban van vagy akármi/ vagy a másik lehetőség; két apukával...

Na ugye!

2012. nov. 2. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

milyen naugye ha még nem is válaszoltam? :D

hidd el, akinek anyuci egy sárkány, az inkább választana 2 jó fej homo apucit. kivéve ha ő is homofób mint te.

engem abszolút nem érdekelne a szülő neme, mert nem szexelni kellene, hanem arra, hogy tanítson az életre meg gondoskodjon. az meg nem attól függ, hova szereti dugni. normális férfi példaképet amúgy se lehet sehol találni. nehogy már a 21. sz dagadt lusta kopaszodó öltönyös pénzértszeretlek apukái legyenek a mintaképek.

2012. nov. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!