Meg lehet e változni? Meg lehet gyógyulni?
Meleg vagyok és szeretnék hetero lenni .
Mit tegyek ?
Szerintem minden meleg életében van egy időszak, amikor meg akar változni, és átlagos heteró életet akar élni. Nem véletlen, hogy mégsem teszik. Élj lazán, az öszöneid szerint, keresd ebben az életmódban is a jót, mert a homokosság nem betegség. Meglátod, hamarosan boldog leszel.^^
17/f
Megvagy fázva h megakarsz gyógyulni?
Ha jót akarsz magadnak akkor nem próbálod magad megváltoztatni. Tönkre fogod magad tenni.
Azt mindenki tudja, hogy nem könnyű.
Biztos van egy barátod akinek elmondhatod. Ha nincs akkor én beszélgetek veled.
Teljesen felesleges próbálkoznod. Ez nem betegség, se nem testi, se nem mentális, mint ahogy azt sokan szokták mondogatni. Ugyanannyi esélyed van arra, hogy boldog legyél melegként, mint heteróként. A lényeg az önelfogadás. Ha látják, hogy boldog vagy így és nem szégyenkedsz akkor mások se fognak zaklatni. Általában azokat bántják, akik félnek. Ha elmúlnak benned a kételyek és a félelmek, akkor rendben lesznek a dolgok.
Bár én ezeken már túl vagyok így könnyű mondani, de ezt mindenki meg tudja csinálni, sőt meg kell csinálnia, ha boldog akar lenni.
A lányokat mellőzd, semmi értelme álltatnod magad. Ez se neked se a lánynak nem jó. Bár én néhányszor csókolóztam lányokkal és legalább annyi haszna volt, hogy minden alkalommal megállapítottam, hogy nem vonzódok hozzájuk.
Sok sikert!
23 meleg F.
Azért én hozzátenném a válaszolóknak, hogy melegként nem lehet ugyanolyan boldog mint heteroként.. Legalábbis egy ilyen közösségben. Az ember folyton érzi hogy kívülálló, hogy más mint a többi és ezt mások is megérezhetik. Valamint sokkal nehezebb kapcsolatot találni. Persze alapjában ha teljes elfogadás lenne akkor ugyanolyan boldogak lehetnénk, de így ez csak áltatás.
16F/gay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!