Még van lehetőségem változni?
Sajnos eddig nem tudtam megváltozni pedig már sokszor próbáltam. egyrészt lusta vagyok ( ez a fogyókúrára vonatkozik) másrészt a személyiségemet és a viselkedésemet nem tudom megváltoztatni. Sok mindent tettem amit nem lett volna szabad pl: sokat hívtam a barátnőimet telefonon, hülyeségeket mondtam nekik, nem hallgattam rájuk pedig mindig! igazuk volt. Az egyikkel annyira összevesztem, hogy már másodszorra békültem ki vele de azt mondta, hogy ha ezt az esélyemet is eljátszom nincs több :( Nála is ezeket csináltam mint amit írtam plusz féltékeny voltam a barátjára akivel többet találkozik és minden nap felhívja.
Mert vele egy városban lakik én meg messzebb vagyok tőle és csak havonta 1x találkozunk de neki ez is elég meg sem hatja. Pedig azt gondoltam nyáron többet találkozunk. A fogyókúránál azt rontottam el, hogy lusta vagyok tornázni ,étkezni normálisan étkezem. Elolvastam több önfejlesztő könyvet is de nem tudom betartani amit ott mondanak. Már azt gondolom én így maradok örökre. Pszichológusnál is voltam de ő sem tudott segíteni. Mit tegyek? 20/L
Szia!
Köszönöm a választ!
A barátnőimmel hogy változtassak a barátságunkon?
Szeretnék velük jóban lenni, de hogyan csináljam?
Üljünk le közösen beszélni?
Csak az a baj, hogy így is ritkán találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!