Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Még van lehetőségem változni?

Még van lehetőségem változni?

Figyelt kérdés

Sajnos eddig nem tudtam megváltozni pedig már sokszor próbáltam. egyrészt lusta vagyok ( ez a fogyókúrára vonatkozik) másrészt a személyiségemet és a viselkedésemet nem tudom megváltoztatni. Sok mindent tettem amit nem lett volna szabad pl: sokat hívtam a barátnőimet telefonon, hülyeségeket mondtam nekik, nem hallgattam rájuk pedig mindig! igazuk volt. Az egyikkel annyira összevesztem, hogy már másodszorra békültem ki vele de azt mondta, hogy ha ezt az esélyemet is eljátszom nincs több :( Nála is ezeket csináltam mint amit írtam plusz féltékeny voltam a barátjára akivel többet találkozik és minden nap felhívja.

Mert vele egy városban lakik én meg messzebb vagyok tőle és csak havonta 1x találkozunk de neki ez is elég meg sem hatja. Pedig azt gondoltam nyáron többet találkozunk. A fogyókúránál azt rontottam el, hogy lusta vagyok tornázni ,étkezni normálisan étkezem. Elolvastam több önfejlesztő könyvet is de nem tudom betartani amit ott mondanak. Már azt gondolom én így maradok örökre. Pszichológusnál is voltam de ő sem tudott segíteni. Mit tegyek? 20/L

2012. júl. 26. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Pozitívan kell gondolkodnod. Képzeld el, hogy sikerülnek azok a dolgok amikre vágysz. A lustaság ellen pedig egyszerre csak kis célokat tűzz ki magad elé. Ne arra gondolj, hogy milyen nehéz lesz pl 10 kilót lefogyni, hanem mennyire jó lesz ha 1kg is lemegy.
2012. júl. 26. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ!

A barátnőimmel hogy változtassak a barátságunkon?

Szeretnék velük jóban lenni, de hogyan csináljam?

Üljünk le közösen beszélni?

Csak az a baj, hogy így is ritkán találkozunk.

2012. júl. 26. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Eleve nehéz dolog baráti kapcsolatot tartani ha távolság van köztetek. Viszont szerintem mindenképp élőben kellene megbeszélned velük a dolgot. A kérdésben elég jól megfogalmaztál pár dolgot, ha ilyen stílusban mondanád el nekik, hogy mi a problémád és, hogy változtatni is szeretnél rajta akkor azt szerintem meg fogják érteni.
2012. júl. 26. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg nemsokára fogunk találkozni majd 3-an akkor mindent megbeszélek velük :) Remélem megértenek és újra jóban leszünk.
2012. júl. 26. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak megértően és ismerd el ha te is hibás vagy abban, hogy a kapcsolatotok rossz irányba fordult. Ja és sok szerencsét;)
2012. júl. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!