Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 12 éves vagyok és nem tudom...

12 éves vagyok és nem tudom hogy bizonyítsam be a suliba hogy nem vagyok meleg?

Figyelt kérdés

A suliban mindig csesztetnek hogy meleg vagyok de én tudom hogy NEM VAGYOK AZ.Mit tegyek

kérlek segítsetek

2012. okt. 4. 20:07
1 2
 1/11 chrishu ***** válasza:
39%
Sehogy
2012. okt. 4. 20:28
 2/11 anonim válasza:
100%
csak anyit mondj higyetek amit akartok idövel majd békén hagynak türelem
2012. okt. 4. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Verd laposra azokat akik szivatnak.
2012. okt. 5. 02:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mért tartanak melegnek? Valami okot adtál rá?

Engem nem csesztettek, pedig meleg vagyok. :D Ironikus!

23 meleg F.

2012. okt. 5. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
mivel még csak 12 vagy nem mondom azt hogy menj oda egy csajhoz és dugd meg, aztán dicsekedj a haveroknak vele.. , szerintem mivel úgyis a mai világ a fb-ról szól ebben a korosztályban, csinálj egy "fake" fb-t egy lánynévvel, szedj össze valami külföldi lány képét (azért ne magyart mert az nagyon hamarabb kiderülne szerintem, mintha egy svájci lány képét lopod. aztán legyél vele kapcsolatba, nyáladdzatok fb-on és kész..
2012. okt. 6. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
de miért cseszegetnek vele? vagy csak úgy kitalálták?
2012. okt. 6. 17:42
 7/11 A kérdező kommentje:
A fiúk kiközösítettek ezért a lányokhoz mentem aztán vissza a fiúkhoz de akkor már csúfoltak.Meg van két lány barátom is.
2012. okt. 6. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
egyik osztálytársam 4 ÉVVEL IDŐSEBB NÁLAM :D és hogy 21 éves mindig ezt hisszük róla, még most is
2012. okt. 7. 15:57
 9/11 anonim válasza:

Ha attól teszed függővé a dolgaidat, attól függ, hogy mit csinálsz, hogy élsz, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor sose lesz nyugodt, boldog életed. Értem, hogy 12 évesen ez zavar, de ideje felnőni és megtanulni, hogy ezeket magasról le kell szarni.

Nem tudom feltűnt-e, de mindig azt szívatják a legjobban, akit a legjobban bánt. Ha nem érdekel, lepattan rólad, egy idő után abba fogják hagyni.

2012. okt. 12. 08:23
 10/11 anonim válasza:
Fogdosd a lányok hátsóját :D
2012. okt. 25. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!