Miért a pénz szerint ítélnek meg valakit? Baj ha valaki tehetősebb?
Azért álljunk megy egy szóra, az én pénzem az én dolgom mire költöm. Az jobb volna ha dohányoznák és szép lassan arra költeném? :P Vagy énis járjak el inni és menjen Italra!
Az Opelt nem a nyereményből vettem már meg volt előtte!
És más megdolgozik a pénzért de elissza meg eldohányoza akkor meg ? Én tehetek arról hogy más cigizik? iszik?
Nekem is ugyan anyi esélyem volt nyerni mint másnak, és jókor voltam jó helyen. Probáld meg te is és ha összejön gratulálok! :)
Igen azt észrevettem! Én se szolok bele más életébe szerintem akkor maradjunk egálba! Én nem mondanám magam gazdagnak. Például aki milliárdos annak mit mondanál gondolj a munkás embere mikor a pénzed költöd, magasról tenne az ilyen dolgokra.
Plusz Ma jöttem biciklivel haza a kanyarba és 2 biciklis akik nem tartok be a kreszt kanyarodtak befele és egy fehér autósnak mondták hogy a gyere még gyere még te gechi
szóval az jobb lenne ha énis ilyen lennék?
Amugy engem egyáltalán nem érdekel mások anyagi helyzete vagy iskolai végzetsége nekem az számít hogy fejben rendben legyen, és ne legyen neveletlen stb erkölcstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!