Miért a pénz szerint ítélnek meg valakit? Baj ha valaki tehetősebb?
Amúgy a toyota amolyan cuki autó :)
Jó okés nem sok embernek van,meg nem is egy csótánynak néz ki....Vegyél inkább motort,azon legalább emberként lehet meghalni! :)
Mázlista vagy!
Próbáld meg ne elpazarolni a pénzed!Nem mindenkinek van erre esélye,hogy ennyi tartalékkal gazdálkodjon.
Akkor végül is a két autó az felvágás :) Szerintem add a szüleidnek az opelt (ezzel meghálálva hogy felneveltek)
Nekem ennyi pénzem lenne én hamar saját műhelyt nyitottam volna,illetve sajnos annyit nem keresek,de odáig már eljutottam nagy nehezen hogy van mindenre gépem csak alumínuimra nem(avi,co,láng,inverter,egy kettő kisebb hajlító amit magamnak csináltam),és bőven messze vagyok még attól hogy legyen egy saját kis műhelyem.Ahhoz nincs elég szerszám a világon :)
Amúgy Én a helyedben mondjuk akár még egy lézervágóba is belefektetnék mert nem sok helyen csinálják,és a lézeres vágónak rengeteg előnye van.
Akkor fizesd be fatert jogsira .
Vagy vegyél nekik második nászutat.Tudod ha már nyertél és költekezni akarsz akkor erre is gondolj!
Gratulálok. Nyertél 8 millió forintot 21 évesen, és képes voltál elb*szni olyan dologra, amire vélhetőleg abszolút nincs szükséged. Nem érzed úgy, hogy szembeköpöd azokat, akik ugyanezért a pénzért meg is dolgoznak? Nem érzed úgy, hogy lövésed sincs a pénzértékéről?
21 éves vagyok szintén, nem nyertem soha - 10 ezer forintnál többet - szerencsejátékon. Dolgozok nap mint nap, külföldön. Ha akarnék vehetnék egy kocsit. Csak hogy minek? A tömegközlekedés tökéletes nekem, az autó meg drága, és még fenntartási költsége is van.
De azért örülök, hogy sokan ilyen felnőttesek, hogy 8 millió forintból képesek kivagyiságból kocsit venni, kettő is, aztán megsértődik, ha mások sugdolóznak róla.
A kérdést is csak azért írtad ki, hogy többen tudják hogy neked 21 évesen 2 autód van.. "Majd kérek pár véleményt...."...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!