Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért a pénz szerint ítélnek...

Miért a pénz szerint ítélnek meg valakit? Baj ha valaki tehetősebb?

Figyelt kérdés
Szóval az a gondom hogy beszéltek a hátam mögött úgy hogy nem is ismernek. Az embereknek miért bajuk minden, mikor le voltam égve és nem volt pénzem az is baj volt, most minden jó már van pénz van 2 autóm is! És most meg az a bajuk hogy honnan van már pénzem 2 kocsira. Múltkor is boltba mentem és hallottam hogy beszélnek rólam :"Már megint autót vett honnan van már enyi pénze" Majd kérek pár véleményt 21/F

2014. máj. 24. 10:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A luxoron nyertem 8 Milliót mert 2 éve játszok ezen mit nem lehet megérteni! Már elvégeztem a hegesztőt és abba dolgozok! De én csak bűnözök meg hát csak anyámék tartanak a semmiből. Azért vettem kocsit mert én nekem ez a hobbim imádom az autókat! Mások cigiznek meg isznak az miért nem káros ? Én nem akarok még házat fiatal vagyok.
2014. máj. 24. 10:52
 12/23 anonim ***** válasza:

Amúgy a toyota amolyan cuki autó :)

Jó okés nem sok embernek van,meg nem is egy csótánynak néz ki....Vegyél inkább motort,azon legalább emberként lehet meghalni! :)

2014. máj. 24. 10:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen! Haverom Arni is azt mondta ha elvégzem a minősitett hegesztőt külföldön 700E forintot is megkeresek akkár! :)
2014. máj. 24. 10:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mázlista vagy!

Próbáld meg ne elpazarolni a pénzed!Nem mindenkinek van erre esélye,hogy ennyi tartalékkal gazdálkodjon.

Akkor végül is a két autó az felvágás :) Szerintem add a szüleidnek az opelt (ezzel meghálálva hogy felneveltek)

Nekem ennyi pénzem lenne én hamar saját műhelyt nyitottam volna,illetve sajnos annyit nem keresek,de odáig már eljutottam nagy nehezen hogy van mindenre gépem csak alumínuimra nem(avi,co,láng,inverter,egy kettő kisebb hajlító amit magamnak csináltam),és bőven messze vagyok még attól hogy legyen egy saját kis műhelyem.Ahhoz nincs elég szerszám a világon :)

Amúgy Én a helyedben mondjuk akár még egy lézervágóba is belefektetnék mert nem sok helyen csinálják,és a lézeres vágónak rengeteg előnye van.

2014. máj. 24. 11:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Külföldön minősítéssel akár egy millát is megkereshetsz havonta ha beszéled a nyelvet és érted a rajzot!
2014. máj. 24. 11:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát szüleimnek azért nem adom mert egyiknek sincs jogositványa! :S
2014. máj. 24. 11:20
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát nem szoktam nagyon költekezni nem ösztönlény vagyok hogy van egy kis pénzem és elköltöm az összeset!
2014. máj. 24. 11:23
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Akkor fizesd be fatert jogsira .

Vagy vegyél nekik második nászutat.Tudod ha már nyertél és költekezni akarsz akkor erre is gondolj!

2014. máj. 24. 11:32
 19/23 bumbi02 ***** válasza:

Gratulálok. Nyertél 8 millió forintot 21 évesen, és képes voltál elb*szni olyan dologra, amire vélhetőleg abszolút nincs szükséged. Nem érzed úgy, hogy szembeköpöd azokat, akik ugyanezért a pénzért meg is dolgoznak? Nem érzed úgy, hogy lövésed sincs a pénzértékéről?

21 éves vagyok szintén, nem nyertem soha - 10 ezer forintnál többet - szerencsejátékon. Dolgozok nap mint nap, külföldön. Ha akarnék vehetnék egy kocsit. Csak hogy minek? A tömegközlekedés tökéletes nekem, az autó meg drága, és még fenntartási költsége is van.

De azért örülök, hogy sokan ilyen felnőttesek, hogy 8 millió forintból képesek kivagyiságból kocsit venni, kettő is, aztán megsértődik, ha mások sugdolóznak róla.

A kérdést is csak azért írtad ki, hogy többen tudják hogy neked 21 évesen 2 autód van.. "Majd kérek pár véleményt...."...

2014. máj. 24. 14:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ti hogy álltok hozzá,de Én még itt sem mondanám el senkinek hogy van 8 misim,max szűk családi körben.Na meg a családnak azért segítenék egy kicsit mert Én is sok segítséget kaptam tőlük.
2014. máj. 24. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!