Ha nők nem pénz miatt házasodnak, hanem mert "találtak valamit a férfiban" ami megfogta őket akkor miért van az, hogy tehetősebb viszi a szép nőket?
Először, mikor még fiatalok addig a külső a minden.
Nézd meg kik ugrálnak Vastag Csaba koncertjén.
Aztán idővel rájönnek, h egész nap a plazaban ülni meg a Sétálón csövelni nem buli, így kitétel lesz a kocsi, a jó fizetés meg a többi.
Annak lehet gyereket is szülni meg stb.
Én tanult nö vagyok és NEM vállakozóhoz mentem hozzá.
Attól hogy hülye általánosításokat találsz ki, nem lesznek igazak.
A hiba BENNED van, ha nem találsz magadnak senkit. Öszintén szólva én sem állnák veled szóba, ha egyrészt ennyire lenézed a nöket, másrészt ennyire általánosítató, sablonokban gondolkodó buta ember vagy!
jó dolgot kérdeztél kérdező
fenn vagyok több társkereső oldalon is, és ált az ismerkedés első kérdései közt van, mit dolgozol, hol laksz milyen kocsid van, hol szeretsz vásárolni...
azért ez sok mindent elárul a mai nőkről
mindenki gazdag pasit akar, csak ugye, nincs annyi gazdag pasi, mint amennyi sírós nő.
Nézd, van ennek egy komoly mögöttes tartalma is, bár bele fognak kötni, hogy bezzeg, nem is így van :)
Zömében az a férfi (de nő is), aki elért valamit az életben, a szakmájában, az sikeres, ezáltal magbiztos, a maga területén otthon van, magabiztos, jól boldogul az élet kihívásaival, ami pedig az intelligencia egy fajtája. Nem, nem a bunkóvállalkozókról beszélek.
Aki sikeres, magabiztos, az lazább, könnyedebb is általában (!).
Ez mind-mind pozitív jellemtulajdonság. Az olvasás önmagában nem tesz senkit vonzóvá, mondom ezt nagy olvasóként. Olyan ember kellett nekem is, aki (hozzám hasonlóan), a munkáját hivatásként és hobbiként éli meg, akinek jó az önérvényesítő képessége, aki sikeres. Ezek mind a személyiségének fontos, pozitív részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!