Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez fiúk? Vádoljuk a nőket, hogy pénzéhesek, de amikor megjelenik egy gazdag lány, akkor elmenekülünk tőle?
Első!
Többet kellene költeni rá? Mégis mire? Ez a lány mindent megvehet magának! Mégis teljesen átlagos igényei vannak.
Kedves Kérdező!
Egy férfinak borzasztóan frusztráló az, ha a nő gazdagabb, tehetősebb nála. Gyengének, tehetetlen senkinek érzi magát mellette, hasonlóan, mintha cérnavékony kisfickóként állna egy kajakos lány mellett. Nagyjából ez a magyarázata.
igazából egyszerű: a pasid így is úgyis fog rád költeni nem de? ezzel nincs gond. ha pénzéhes a csaj akkor vagy csak a pénzedért van veled vagy az az 1ik fő ok :) nem m1.
gazdag lányka esetében tényleg játszik az hogy na én hozzá képest csóró vagyok hogy néz ez már ki..
elméleti síkon engem is zavarna ehhez képest még sosem volt olyan h random máshogy álljak egy lánykához azért mert kiderült hogy a bal cipője többet ér mint a lakás amiben lakok :D [sarkított példa természetesen.. mert szandál volt :D na jó nem.]
"de az általa értelmesnek tartott (egyetemista)"
Na ezek után ő is csak egy ostoba kis nőszemély a szememben, aki még akár szonb is lehet. Nem az egyetemtől lesz valaki értelmes avagy sem.
35 F
23:02 baromságot írt.
Kérdező, ebből is látszik hogy mi pasik, jobban vagyunk náluk, nem azért jövünk össze a lánnyal, mert gazdag, míg a csajok szóba se állnak azzal aki nemgazdag.
Azért menekülnek el a gazdag lánytól, mert nem akarják ezt hallgatni folyamat hogy "az enyémből élsz,ebadta hitványa"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!