Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el annyira ha egy lány gazdag pasit szeretne magának?
Figyelt kérdés
Mondjuk egész életében nélkülözött, többször éhezett és szeretné úgy élni az életét ahogy mások teszik akiknek nem jelent gondot időnként étteremben enni, venni pár szép ruhát, elmenni nyaralni 1-2 hétre külföldre stb.2012. szept. 1. 21:15
1/12 anonim válasza:
Én nem önmagában ezt ítélem el, hanem a hozzátartozó hazugságokat és magyarázatokat ill. azt, hogy ennek ellenére természetesen ezek a nők is kur.vár.a egyenjogúak akarnak lenni.
2/12 anonim válasza:
...meg mindemellett kinyalatni a s*ggét, és otthon ülni, vagy a kozmetikusnál egész nap. Me' az mekkora program. Munka? Az meg minek?! Majd a kanrinya megoldja.
3/12 anonim válasza:
Dolgozzon meg érte ahogy mások is teszik. Ezt a kérdést most nem is értem, gyakorlatilag azt akarja amit mindenki más csak ingyen kihasználva valakit. Kedves kérdező azért gondold át ezt még egyszer.
4/12 anonim válasza:
Én azt ítélem el,amikor a csaj elvárja,hogy eltartsa a pasi ,miközben ő otthon ül és unalmában félrek*rogat..
5/12 anonim válasza:
Ha egész életében nélkülözött, akkor tanuljon, és keresse meg magának a pénzt. Ne pedig élősködő módjára próbáljon ráakaszkodni valakire. Értem én, hogy kell a pénz, de aki csak emiatt választ párt, az a szememben egy senki. Lehet tanulni, és jól fizető állást keresni. De megértem, hogy dolgozni meg nem akar senki. K*rvának meg könnyű elmenni, ugye?
6/12 anonim válasza:
Én nem ítélem el, de nem tartom normálisnak, sajnos a lányok többsége tényleg elég pénzorientált, én sose ez alapján választottam párt, engem nem érdekel ha valaki keveset keres, a lényeg az hogy szeressen és ne üljön otthon egész nap a seggén és élvezkedjen az én pénzemből mert azt úgy hívják hogy ELTARTOTT ami aztán tényleg nagyon égő
7/12 anonim válasza:
Én is gazdag párt szeretnék de én nem tervezem hogy otthon ülök majd. Most egyretemista vagyok utána pedig dolgozni szeretnék. Aki emiatt elítél az csak irigy szerintem. Nem akarom magam eltartatni de mégis a pasi a családfentartó.
8/12 A kérdező kommentje:
nem írtam sehol azt hogy a nő közben nem csinál semmit
mondjuk lehet hogy pl. dolgozik a minimálbéréért
2012. szept. 1. 21:33
9/12 anonim válasza:
Igazából nincsenek túl nagy igényeid, ez kb. a középosztály színvonala.
10/12 A kérdező kommentje:
valakinek ez sem elérhető és nem igen van kitörési lehetősége
2012. szept. 1. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!