Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért a pénz szerint ítélnek...

Miért a pénz szerint ítélnek meg valakit? Baj ha valaki tehetősebb?

Figyelt kérdés
Szóval az a gondom hogy beszéltek a hátam mögött úgy hogy nem is ismernek. Az embereknek miért bajuk minden, mikor le voltam égve és nem volt pénzem az is baj volt, most minden jó már van pénz van 2 autóm is! És most meg az a bajuk hogy honnan van már pénzem 2 kocsira. Múltkor is boltba mentem és hallottam hogy beszélnek rólam :"Már megint autót vett honnan van már enyi pénze" Majd kérek pár véleményt 21/F

2014. máj. 24. 10:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Most komolyan. Miről ítéljenek? A farkad hosszát mégsem méregethetik. Amúgy meg, hogy rólad beszélnek, biztos azért, mert nincsen jobb témájuk. Vagy elfogadod, vagy beleőrülsz. Ha legálisan szerezted a pénzed, akkor csak nevesd ki őket, és nincs mitől félned.
2014. máj. 24. 10:18
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen legálisan! :) Dolgozok azt rakom félre meg nyertem egy összeget a szerencsejátékon! :)
2014. máj. 24. 10:20
 3/23 anonim ***** válasza:

21 éves, múltkor még semmije sem volt, most meg 2 kocsija...

persze!

legálisan dolgozol, és raksz félre?

sima provokatív kérdés!

szerintem neked biciklid sincs, csak most vetítesz a nagyvilágba!

2014. máj. 24. 10:28
 4/23 A kérdező kommentje:
Hegesztőnek tanultam és abba dolgozom Plusz írtam hogy nyertem a szerencsejátékon. Azért azt is elkéne olvasni. Biciklim van 10 éve! :) 2005 májusában vettem! :)
2014. máj. 24. 10:33
 5/23 A kérdező kommentje:
Na ép ezt a útálom hogy én feszítek a nagyvilágba, nincs túl sok önbizalmam így elégé lehetetlen ez. Egy Opel Astra és Toyota Celica amugy se feszitős autó szerintem.
2014. máj. 24. 10:35
 6/23 anonim ***** válasza:

Nem csesztetésből komolyan, de mi a viharnak 2 kocsi? Oké, hogy nem 20 millás BMW-k, de nem fér a fejembe, hogy átlagembernek minek 2 autó, kivéve, ha már házas és mell a feleségének/férjének is egy külön járgány.

Amúgy amíg nem ismernek kicsit, szerinted hogy ítéljenek meg? Mindenki a külső alapján ítél először, hiába nyomják az álszent, "a belső számít" szöveget.

2014. máj. 24. 10:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen szerintem az astra eladó lesz. Azért mert az volt az első kocsi és a szívemhez nőtt! Meg 4 ajtós ! :) munkába is azzal mentem. A Celica 2 ajtós azért az inkább alkalmi kocsinak használom! :)
2014. máj. 24. 10:45
 8/23 anonim ***** válasza:

Hy!

Első gondolat mikor egy ilyen fiatal gyerek mint Te második kocsiját veszi,nos miből is veszi?Biztos lopta....Nos akik jól keresnek azok a Te korodban még iskolában csücsülnek mert van a szülőknek pénzük finanszírozni azokat az olcsó nem ingyenes egyetemeket,és azok nem 21 évesen végeznek a sulival.

Tehát maradt két variáció,anyudéknak jól megy vagy kiraboltál valakit vagy valami más nem tisztességes úton jutottál pénzhez.

Amúgy ha van egy autód akkor mi a péknek veszel még egyet?Ha legalább valami gyűjtői darabokról lenne szó azt még meg is érteném :) Egy kocsi nem elég? Akkor ez bizony felvágás ,egyes nők szerint farokhosszabbítás.Amúgy hülye vagy hogy van plusz pénzed és egyből még egy kocsit veszel belőle...Inkább vegyél rajta ingatlant!Az 100 év múlva is a tied marad ha nem adod el és az értékét jobban tartja mint egy autó,mert a mostani kocsidat 20 év múlva már roncsként fogod leadni a telepen ha használod,míg az ingatlan az ingatlan marad és ha ügyes vagy több pénzt is kihozhatsz belőle.Szóval itt nem az van hogy neked sok a pénzed és ezért néznek le hanem azért hogy miért is pazarlod.Na jó vannak olyan emberek is akik szimplán csak irigyek,mert míg Te szerencsés vagy,addig mások ezekért nagyon sokat dolgoznak látástól vakulásig gáz körülmények közt...

2014. máj. 24. 10:48
 9/23 anonim ***** válasza:

Az egyiket akkor add el szerintem, hülye sztereotípia, de tényleg sokan furán néznek azért egy átlagemberre, mert egyedül van 2 kocsija. Értem, hogy nem annak szánod meg átlagautókról bezsélünk, de felvágásnak hangzik.

Amúgy én a helyedben annyit mondanék neki, hogy barátom, elmentem dolgozni, onnan van pénz, próbáld kis te is. Mosoly, aztán mutathatod is a hátad.

2014. máj. 24. 10:49
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom...Te hülye vagy!!!!

Csináld meg a minősítést,vagy vegyél saját gépet és ne még egy kocsit vegyél! :)

Én is hegesztő vagyok...minősítés nélkül nincs jó bér,és sok helyen hamar elhalálozol(pl dunaújváros vonathegesztők) na ott aki régebb óta dolgozik annak se haja se foga .

2014. máj. 24. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!