Rettegek a gimitől, mert . (lent), mit tegyek?
Még nem is találkoztam a jövőbeli osztálytársaimmal, csak facebookon beszélgettünk, és megrémít, hogy nagyon hasonlítanak az általános iskolai osztályomra (ahol ki vagyok közösítve). Ugyanolyan vagy hasonló személyiségek, hasonló arányban. Lesz egy ismerkedős délutánunk. Két lánnyal közülük szoktam beszélgetni. Az osztály már találkozott a nyelvi szintfelmérőn, ahová nem tudtam elmenni, így félig idegenként megyek oda. És mellesleg mindnek olyan érett feje (és teste) van, hogy már attól szorongok, mennyire leszek én a "célpont", a gyenge láncszem.
De azért igyekszem optimista lenni. 14/L
A középiskola nekem is szar.
Pedig elég érett vagyok 17/F.
Van 2 csaj akivel beszélsz az már jó, mert valakit ismerni fogsz.
#1 Az osztályom elég hmm érdekes. Vannak jó pillanataik, de ritkán, és az egyik lány folyamatosan szítja ellenem a többieket. Hogy X(én) azt mondta rád Y hogy te .... meg .... vagy. Nem arról van szó, vannak barátaim.
#2 Sajnálom, hogy neked így alakult. :/ Kettő tényleg jobb a semminél.
#Piriiiiii köszi, hogy bővebben kifejtetted :) Itt is csomóan ismerik egymást oviból, suliból, bárhonnan. Én alapjában nyitott vagyok, csak az a baj, hogy akikre nem tudok hamar ráhangolódni, azoknak elég...fura lehetek, mert végletes vagyok. De majd igyekszem :) Úgy érzem, hogy sok függ most az ismerkedős délutántól. Egyébként barátságosak, meg jófejek, de a mostani osztályom is az időnként...nem akarom, hogy minden megismétlődjön. De köszi a biztatást! :))
Ezzel vitatkoznék hogy érettebbek.
Általánosba még nem olyan durvák mint középsuliban.
Itt már mennek a verekedések, komolyabb szívatások.
Értem :D
Hát ez az, hogy én egyrészt utálom a facebookot és ezért ritkán megyek fel (=lemaradok mindenről), másrészt nem olyannak mutat, amilyen valójában vagyok. És még fotogénnek sem nevezném magam :D
verekedések, szívatások?????
vannak ilyen osztályok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!