Random jelölgetem az embereket, mit mondjak, miért?
Figyelt kérdés
Csináltam egy kamu Facebook profilt, most az nem lényeg h miért. Elkezdtem random jelölgetni embereket, csak hogy legyen pár ismerősöm. Páran megkérdezik, hogy "Téged honnan ismerlek?". Erre kéne valami olyan frappáns válasz, amire tuti, hogy visszajelöl, akkor is, ha nem ismerem. Nem helyzettől függő válasz kell, hanem egy (majdnem) mindenkire alkalmazható cucc, amit frankón bevenne bárki. Mondjam meg az őszintét, hogy fogalmam sincs ki ő, csak bejelölgetem az embereket?2014. máj. 4. 11:47
11/14 A kérdező kommentje:
Egyrészt útálom ha belájkolok valami érdekes "oldalt", vagy linket, és kirak mindent a falamra, meg a kezdőoldalra. Utána egyesével szedegethetem le. Így meg lesz.rom, megnyitok mindent ami csalogató. Másrészt - na ezt nem indokolnám meg részletesen, de nagy vonalakban: van benne egy kis kíváncsiskodás is bizonyos emberekkel kapcsolatban, akiket saját profillal nem vehetek (már) fel ismerősnek. Ennek elvi, had ne részletezzem :)
2014. máj. 4. 18:41
12/14 A kérdező kommentje:
szal utolso mondat: Ennek elvi okai vannak, had ne részletezzem :)
2014. máj. 4. 18:42
13/14 A kérdező kommentje:
ja, és minden válaszra nyomtam a zöld kezet, köszi szépen, egyikőtök se tuskó módon válaszolt, hanem normálisan. Az okát meg sztem felesleges kérdezgetni, ha jobban belegondoltok nem feltétlen rossz dolog. Olyan mintha más arcával mászkálnátok az utcán kb.
2014. máj. 4. 18:43
14/14 anonim válasza:
Írd azt, hogy megszóltak az ismerőseid, hogy csak a szép lányokat/fiúkat jelölöd.
Őt azért jelölted, mert meg akarod mutatni, hogy ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!