Hogyan kezeljük az agresszív embereket akikkel kötelező lenni?
1. beszélsz vele, elvégre ő is ember, de ne várj biztos sikert.
2. (amit én tettem) beszoltam egy elvileg "nagy" embernek számitó tagjuknak, nagyobb volt nálam 2 fejjel, nem ilyedtem meg hanem bátran szembenéztem vele, és ez feltünt a többieknek, aztán ment minden mint a karikacsapás.(nem verekedtem vele vagy ilyesmi)
3. vannak biztos hozzád hasonló emberek akik nem erőszak pártiak, haverkodj velük, vagy ha végképp nincs olyan akkor mással, nem feltétlen velük, haverkodj.
4. ezek az emberek olyanok mint egy falka vadállat, már akik mellé áltak, próbálj kiharcolni egy helyet a "falkában". jah az ilyenek mindig találnak okot hogy utálhassanak.
1. Mit beszéljen az ember vele?
2. Szerencséd volt valószínűleg, nem tudhatod mennyire agresszív. Meg ha valami büntetett előéletűnek, bűnöző hajlamú nagydarab kondikedvelő embernek, küzdősportolónak, vagy cigánynak szólsz be simán megtámadhat.
3. Annak a megakadályozásában nagyon jók hogy barátaid legyenek, például ha látnak valakit veled beszélgetni kérdik miért barátkozik veled, lecseszik, vagy kicsúfolják mert beszélgettek, megkérdi hogy most akkor te vagy az ő legjobb barátja? stb.
4. Tehát akkor állj be te is a falkába, és te is, szemétkedj, bűnözz, nevess ki, meg szivass tanárokat, rendőröket, börtönőröket, kisebbeket, csúnyábbakat, vagy csak nézd végig, hogy befogadjanak?
Üdv! Első vagyok,
Úgyérzem félreértettél, úgy gondoltam nem olyan vészes a helyzeted, ezért a saját példámat leirtam, de a sztorit nem, az ún. " falka" része voltam, de nem voltam hajlandó résztvenni semmiben, csak kiharcoltam hogy ne baszogasson senki. Aztán elkerültem onnan. Van hogy szembejön velem az illető akinek évekkel ezelőtt beszoltam, és ma már ő köszön nekem és én lenézően bámulom amig elmegyek mellete.
De hogy érdemben reflektáljak a kérdésre, nem lesz megoldás erre sosem, de védhet tőle a furfang, és a tudás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!