Elmebeteg orvosilag bizonyítottan a szomszédom! Már volt kint a rendőrség! És elkezdett engem bámulni! Mit tegyek? Félelmetes tekintete van!
Nem szól semmit már rá köszöntem, integettem neki, dudaltam de csak áll és elmebeteg fejjel bámul!
Már 1x volt kint a rendőrség, mert a feleségével ossze veszett, és megfenyegette hogy megveri!
És engem bámul ha jövök megyek. Már a betonfal építésen töröm a fejem, mert a szemetet Kivittem, és meg látom a fejét a kerítés le fölöt!
Mit tegyek? Valamivel el kkéne ijeszteni vagy mi a megoldás?
Gondolom törvényileg arra néz amennyit akar!
De elmebeteg feje van!
Talán ha nem dudálnál és integetnél... :) (félig vicc)
Mit árt azzal, ha bámul? Ezzel a frusztrált viselkedéssel meg tényleg felhúzod, engem is felhúznál. Az elmebetegek többsége inkább önmagára veszélyes, mint másokra. Ha semmi egyebet nem tesz, nem fogja elvinni a rendőrség.
Gonosz tekintete van, és nem normális, hogy valaki mereven bámul!
Tudod a filmekben is a szihopata sorozat gyilkos bamulja az áldozatait! Na igy bámul ő is!
Nézz rá te is elmebetegen, vagy szólj neki, hogy ne bámuljon.
Azt csak próbáljon meg valamit tenni veled, jól elvered
szerintem is csak alaposan túlreagálod a dolgot, ill. veled sincs minden rendben
Tekintet miatt miért kell betonfal, sövény vagy akármi is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!