Miért célja a TVnek agresszióra nevelni az embereket, fiatalságot? Csak a verekedést és ordibálást látom ezekbe a "sikeres" műsorokba az RTLen TV2ön!
Nem nézek TVt de már kíváncsiságból megnéztem, hogy miért olyan nagy téma a suliban az éjjel nappal budapest meg a másik a v2ön amire nem emlékszem a nevére.
Már a beharangozóban kiabálást, és veszekedést láttam, de azért elkezdtem nézni, Hát 20 per4cél tovább nem bírtam már fájt a fejem tőle, mert annyit láttam az egészből, hogy x mennyiségű ember összeveszekedik, hogy "mi közöd van hozzá heee? Te ki vagy hogy bele szójááá? Szííít verem a pofááád!"
Úgy tudotam a nika show már évek óta nem megy...
Olyan erőszakos agresszív nő karakterek vannak abban benne, hogy a férfiak megirigyelhetnék!
Borzasztó. És ezt nézi a fiatalság, akikből lesznek a felnőtt emberek, akiket még lehet 1 szinten befolyásolni, hogy milyen emberek legyenek öreg korukra.
Miért célja a TVnek, hogy itt agresszív idegbeteg emberek éljenek későnn? Miért jó neki, hogy 10-20 éven belűl itt mindenki úgy beszéljen, hogy "Há' kirúgom a kezedből a telefont! Ki vagy te???" ? Miért kell elmebeteg erőszakos embereket nevelni?
http://www.youtube.com/watch?v=wbhqn7mBmbo
Ebben megleled a választ.
Ezt meg csak úgy hallgasd végig:
Téged, aki nyilván nem nézel semmi elítélni valót, áldassék a lelked, keménynek tartod ezeket a műsorokat; aki viszont mindennap nézi, annak nem trauma.
Nem nevel a tévé senkit se jóra, se rosszra.
Ebben van a pénz. Egyértelmű. Senkit se érdekel ahogy nyugodtan beszélget a semmiről 4-5 Pesti fiatal.
Azt azért túlzásnak érzem, hogy a TV nem nevel se jóra, se rosszra. Kell egy bizonyos szintű érzelmi-intelligencia, műveltség, és úgy alapjában véve: ész, ahhoz, hogy ne befolyásoljon a TV.
Vannak olyan gyökér emberek, akik tényleg azonosulnak a Való Világ, az Éjjel-nappal Budapest, és a hasonló műsorok szereplőivel, ajnározzák őket. De nem csak ilyen nézők vannak. Én. pl. azért néztem meg 2 széria ValóVilágot, mert humorosnak találtam az összezárt idióták veszekedéseit. Ettől függetlenül tudom, hogy mindegyik szánalmas, szenny ember.
Aki fogékony a népbutításra, az megtalálja a rossz, de számára követhető példát TV nélkül is, aki pedig különbséget tud tenni a TV és a valóság között, az nem fog elhülyülni a média miatt.
Azért, mert indulatok egy labilis embert (abból pedig ma MO-n nagyon sok van) szinte odaragasztanak a fotelhez, azaz nő a nézettség.
Találd meg a távkapcsoló piros gombját. Nézz szép filmeket DVD-n vagy videón.
Majdnem 10 éve nem nézek TV-t. Szinte soha, esetleg szökőévente egy-egy dokumentumfilmet és ennyi. Van egy hatalmas lemez- és filmgyűjteményem és abból keresek magamnak, ha valamit nézni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!