Vannak olyan félénk fiúk, akik jól érzik félénken is magukat a bőrükben, és nem akarnak bátrak, vagányak lenni?
Szerintem mindenki szeretne kicsit önbizalomdúsabb lenni.Én is félénk vagyok ,de nem annyira.Tehát pl. idegen emberek között olyan 1 óráig csendbe vagyok utána elkezdek beszélgetni valakivel és a végére tök jól feloldódok.Vagy odamerek menni bárkihez, még ha kicsit bátortalanul is.
Egyébként gondolj bele hogy a túlzott félénkség mennyi mindenben hátráltat pl.Állásinterjún alig bírsz megszólalni, vagy épp nem mersz odamenni egy lányhoz..Nem mersz új ismeretséget keresni.
Vannak akik nem akarnak mindenáron a figyelem középpontjában lenni. A vagányság azért jár némi hátulütővel is, amiből sokan nem kérnek. Bár álltalában sok könyvet írnak önbizalom fokozásról, és a bátorságnak azon formájáról, hogy odamenjen az ember pl egy csinos lányhoz.
Alapvetően próbálják elhitetni, hogy a félénkség maga rossz. Szerintem nem feltétlenül. Persze attól is függ mi a félénkség. A totális szótlanság társaságban, barátok, és ismeretség nélkül az már nem félénk, hanem antiszociális. Azt tényleg meg kell próbálni legyűrni. Ott van akinek sikerül, de többen vannak, akiknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!