Random jelölgetem az embereket, mit mondjak, miért?
Figyelt kérdés
Csináltam egy kamu Facebook profilt, most az nem lényeg h miért. Elkezdtem random jelölgetni embereket, csak hogy legyen pár ismerősöm. Páran megkérdezik, hogy "Téged honnan ismerlek?". Erre kéne valami olyan frappáns válasz, amire tuti, hogy visszajelöl, akkor is, ha nem ismerem. Nem helyzettől függő válasz kell, hanem egy (majdnem) mindenkire alkalmazható cucc, amit frankón bevenne bárki. Mondjam meg az őszintét, hogy fogalmam sincs ki ő, csak bejelölgetem az embereket?
,,Fogalmad sincs, hogy ki vagyok, ahogy nekem sincs rólad, mert soha nem találkoztunk, csak egy antiszociális, otthon ülő, unatkozó, kreativitás nélküli ember vagyok, akinek nincs jobb dolga, mint hogy idegeneket jelölgessen be. Légyszi jelölj vissza, hogy elmondhassam magamról, hogy 5000 ismerősöm van Facebookon.
2014. máj. 4. 11:56
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, megy a zöld kéz! Bár nem gondolnám, hogy ez az írás így bárki szemében pozitív lenne, és arra ösztönözné, hogy nyomjon rá a visszajelölés gombra :-)
2014. máj. 4. 12:04
3/14 anonim válasza:
Az biztos, de legalább őszinte leszel :DD
2014. máj. 4. 12:09
4/14 anonim válasza:
Jelölj olyanokat akik valami alkohol/bulihely fanklubban vannak, láthatóan nem vetik meg a piát, van "tökrészeg" képük, nekik mondhatod hogy xy általuk látogatott szórakozóhelyen dumáltatok.
Még talán el is szégyellik magukat, hogy ilyen részegek voltak, nem emlékeznek :D
2014. máj. 4. 12:11
5/14 anonim válasza:
Írd meg a nevedet priviben, és máris lehet eggyel több ismerősöd.
2014. máj. 4. 12:26
6/14 anonim válasza:
Jelölhetnéd az én kamu profiljaimat is,kb 4 db van,ha jól emlékszem:D
2014. máj. 4. 12:29
7/14 anonim válasza:
Sajnos nem tudok neked tippet adni, mert én is az a fajta vagyok, aki kérdez, hogy "honnan ismerlek?". Nem jelölök vissza akárkit, mégis, kismillióan bejelölnek, akikről azt se tudom, hogy kik, és sok köztük a kamu profil is. Szóval mire jó ez? Légyszi, mondd el, hogy te miért csinálod, legalább ezzel hadd legyek már okosabb. :D
2014. máj. 4. 13:07
8/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van kamuprofilom ha van kedved jelöld be :D
Én még régebben csináltam azért, hogy sok ismerősöm legyen..
De már rájöttem, hogy nincs értelme.
2014. máj. 4. 13:28
9/14 anonim válasza:
Lépj be jelölős csoportba ott meg sem kell indokolnod miért jelölöd be mert mindenki minél több ismerőst akar.
Ott csak kiírják, hogy jelölj vagy lájk és jelöllek.
2014. máj. 4. 13:32
10/14 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet régebben,de volt pár jelölés,ami nem igazán jól sült el.Megkérdezte,hogy honnan ismerem,és én azt kamuztam,hogy abból az étteremből ahol dolgozik,mert ki volt írva a munkahelye is. El kezdett faggatózni,hogy ki vagyok,mert azt hitte,hogy az egyik kollégája,akivel sokat vannak együtt,és az is felmerült benne,hogy tetszik neki.Írtam,hogy hagyjuk,kamuztam,de nem hitte el,és tovább kérdezgetett,hogy ki vagyok:D
Szóval néha nem árt vigyázni ezzel az ismeretlen emberek bejelölgetésével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!