Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magas lány= ronda?

Magas lány= ronda?

Figyelt kérdés
176 centi vagyok, magas, vékony...és ez nagyon zavar! A magas lányok rondák? Nem tetszenek a fiúknak?

2014. ápr. 4. 11:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Azok a férfiak szerencsések akkor akiknek laza, jó fej és magas női párjuk van.

(nekem velük sosem volt szerencsém) "

Nem vagy ezzel egyedül, csak én a női oldalon vagyok ezzel így. (178 cm nő)

2014. ápr. 4. 14:14
 22/25 anonim ***** válasza:

Magas nő vagyok (180 cm) és a magas nőket szeretem.

Szerintem a magas nők a legszebbek, ők dobogtatják meg leginkább a szívemet. Az alacsony nőket inkább olyan kis aranyosnak látom.

A 176 cm meg nem is igazán magas.

Egyébként a magasságnak nőként számos előnye van a társadalomban. Nőként így is másodrendű állampolgár vagy és elnyomnak az élet minden területén, de legalább kicsit kevésbé, mintha még alacsony is lennél.

2014. ápr. 4. 14:29
 23/25 anonim válasza:

Imádom a magas nőket, az összes barátnőm 180 centinél nagyobb volt.

28/F

2016. júl. 13. 17:35
 24/25 anonim válasza:
Sajnos én is ebben szenvedek amiben te...magas vagyok,még növésben vagyok és az osztályomban mindenkinél magasabb vagyok. Alapból gerincferdülésem is van ,így elég görnyedten megyek ,viszont igyekszem rajta javítani:). A lényeg a lényeg ,úgy érzem ronda vagyok és nem kellek senkinek...viszont az utóbbi időben 3 srác is utánam koslatott(mind alacsonyabbak voltak:D de sebaaj) ,ami elég bíztató jelnek tűnik;)!Most pedig igyekszem javítani a tartásomon ,nem önbizalomhiányosnak lenni és jól érezni magam a bőrömben! Neked is ezt kéne tenni!
2016. júl. 18. 22:45
 25/25 anonim válasza:

A magas, vékony lányok a legjobbak!

Főleg, ha mellette barna haj, szép arc, na az-az igazi.

(Ha ilyen vagy írhatnál privátba. ^^ )

2016. júl. 26. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!