Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magas lány= ronda?

Magas lány= ronda?

Figyelt kérdés
176 centi vagyok, magas, vékony...és ez nagyon zavar! A magas lányok rondák? Nem tetszenek a fiúknak?

2014. ápr. 4. 11:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha csinosan öltözködsz, olyan leszel mint egy modell. De ha elbújsz, szürke vagy, akkor ne csodálkozz ha nem ragadnak rád a pasik. Légy magabiztos, a magasság önmagában még nem hátrány.
2014. ápr. 4. 11:04
 2/25 anonim ***** válasza:
40%
Magas lány = válogatós
2014. ápr. 4. 11:15
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Magas lány=Szép, érteni?

21F

2014. ápr. 4. 11:25
 4/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! Köszönöm az általánosítást, nem tudom, erre miből következtettél, de ez legyen a te dolgod...
2014. ápr. 4. 11:30
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik ronda, valamelyik nem.
2014. ápr. 4. 11:31
 6/25 Andizsuzsi ***** válasza:
89%
Nem. 183 cm
2014. ápr. 4. 11:35
 7/25 anonim ***** válasza:
21%
A magas,vékony nőkkel inkább az a baj, hogy jégkirálynők és tényleg nagyon válogatósak... Sokkal több érzelmet találtam a 155-170 cm-s nőkben mint a 170-190cm magas nőkben. És ez sok kapcsolat/randi tapasztalata. 37 éves férfi vagyok és a cégben sokak szerint nőfaló, bár ez erős túlzó folyosói pletyka...
2014. ápr. 4. 11:43
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

182 cm vagyok, szerintem a te magasságod nem olyan extrem. Kár ezen rágódnod.

Engem is sokan "jégkirálynőnek" neveztek. Amikor megismertek megváltozott a véleményük, de a magasság kicsit lehet ijesztő sokak számára.

Eleinte engem is nagyon zavart a magasságom, aztán 25 évesen úgy döntöttem, hogy nem járok görnyedten, hogy alacsonyabbnak tűnjek, és nem hordok lapos "trampli" cipőt. Elfogadtam magam, vettem egy 8 cm-s sarkú elegáns cipőt, kihúztam magam, így lettem 190 cm, és pont lesz..tam hogy mit gondolnak mások. Onnan kezdve minden megváltozott. Mertem önmagam lenni, a pasikkal sosem volt gondom.

A magas lányok nem rondák, vagyis se nem jobbak se nem rosszabbak mint mások.

2014. ápr. 4. 11:53
 9/25 anonim ***** válasza:
68%

Én 167 cm vagyok, engem meg azzal piszkál mindenki, hogy milyen pici vagyok, mint egy 10 éves, stb...

Tény, hogy 12-13 éves lányok nagyobbak nálam. :(

Én szívesen lennék olyan magas, mint te!

28/N

2014. ápr. 4. 11:56
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem többnyire átlagosnak vagyunk, azt hogy tetszünk valakinek, hogy keresse a társaságunkat azzal tudjuk elérni, ha kedvesek vagyunk, figyelmesek, jófejek. Hány olyan ember van a környezetedben, akiben külsőre semmi extra nincs, de szeretsz vele lenni, mert szórakoztató. Én 182 cm magas lány vagyok és a 15 éves osztálytalálkozón derült ki, hányan csorgatták a nyál újat, de nem mertek közeledni, mert távolságtartónak láttak, holott én is a gátlásosságom, zavarom bújtattam. A lényeg, a magas nőt mindig észre veszik. Tégy arról, hogy vonzónak, kellemesnek, közvetlennek tartsanak és keressék a társaságod. A pasik mindig büszkék, ha egy magas csajjal villoghatnak! Tapasztalat! :)
2014. ápr. 4. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!