Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők a ronda és lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a ronda és lányoknál örök elutasításra hivatott pasik kérdéseire miért válaszolnak mindig, , magas lóról, , hogy a hiba csakis mindig a pasikban van?

Figyelt kérdés
Nem nekik kell minden nap az önbizalmukat, önbecsülésüket a vágóhídra vinni, hiszen elég ők csak nyögnek itt valamit és megnyugtatják a lelküket, hogy na, ezt a hülyét is jól lerendeztem. Akkor most mehetek is bulizni, ott meg úgy lesz min. 4-5 fütyi, aki bepróbálkozik nála (ha nem 100 kilós bálna a nő és kicsit is ad magára)és csak bökni kell egyet, hogy melyik az alkalmas az éjszaka ,,hasznos" eltöltésére vagy akár párkapcsolatra. Mert ez így nem egyenlő mérce.
2014. jan. 19. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A hiba nem a pasiban van. A hiba abban a félben van, aki nem tud a saját gyengeségein túllépni, megküzdeni, legyőzni őket, csak nyavajognak és önsajnálatba süppednek. Nemtől függetlenül, ez bizony nem vezet sehova. De hát sajnálkozni egyszerűbb, mint kihozni magunkból a maximumot.
2014. jan. 19. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de ha valaki már több, mint 50 elutasításon van és túl és amit csak lehetett mindent megtett a dolog érdekében és nem szeretne egyedül meghalni, azt miért kell leoltani?
2014. jan. 19. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert erről az ember maga tehet. Én sem voltam mindig "jónő". Engem is rengetegszer elutasítottak, aztán rájöttem, hogy ha magamban sírdogáló szerencsecsomag leszek, aki önbizalomhiányos, nem szeretem magma és nem is tudok magamra felnézni és tisztelni, akkor másoktól hogy várhatom el? Ezért először amgamon kezdtem el dolgozni. Mind külsőleg mind belsőleg. És mára már van kisugárzásom. Ezt bárki elérheti, csak akarni kell.
2014. jan. 19. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Aki egyedül nem boldog, az kapcsolatban sem lesz az. Ne mástól várd a megváltást, hanem magadat tedd boldoggá először is.
2014. jan. 19. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem a pasikban van a hiba, de az embernek mindig azt kell nézni, hogy magán mit változtathat.

Esetedben például el kellene dobni ezt a fatalista hozzáállást. Senki nincs semmire hivatva, ez hülyeség.

Ez az "öten bepróbálkoznak, a csajnak meg csak böknie kell" duma is mehet a kukába. Mert tényszerűen igaz, de a saját tapasztalatom: aki csak úgy bepróbálkozik, az tipikusan buta (két mondatot nem tudunk értelmesen beszélni), bunkó (a tánc nála azt jelenti, hogy rögtön nyomná hozzám a farkát), sokan pedig szimplán jellemtelenek. Mondjuk akinek mondom, hogy bocs, barátom van, erre azt a választ kapom, hogy sebaj, neki is van barátnője, de hát úgysem ismerjük egymást, senki nem fogja megtudni... fúj!

2014. jan. 19. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért mondod magadról, hogy ronda vagy? Mindenki szép.
2014. jan. 20. 01:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Öreg én "férfiként" mondom a hozzád hasonlóaknak , hogy bennük a hiba. Hogy miért? Mert én is voltam ilyen , csak a rinya helyett én meg tudtam változni és mostmár akad lány is akivel együtt lehetek.

Ennyi a történet.

2014. jan. 20. 19:02
 8/9 anonim válasza:
a külvilág egy tükörkép, épp ezért először magadban rakj rendet.
2014. jan. 20. 23:41
 9/9 anonim válasza:

Újra lihegést akartam hallani.

Ezért elkezdtem futni.

viccen kívül, szeresd magad, tanuld meg magad szeretni és sokkal jobb lesz.

2014. jan. 30. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!