Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a ronda és lányoknál örök elutasításra hivatott pasik kérdéseire miért válaszolnak mindig, , magas lóról, , hogy a hiba csakis mindig a pasikban van?
Nem a pasikban van a hiba, de az embernek mindig azt kell nézni, hogy magán mit változtathat.
Esetedben például el kellene dobni ezt a fatalista hozzáállást. Senki nincs semmire hivatva, ez hülyeség.
Ez az "öten bepróbálkoznak, a csajnak meg csak böknie kell" duma is mehet a kukába. Mert tényszerűen igaz, de a saját tapasztalatom: aki csak úgy bepróbálkozik, az tipikusan buta (két mondatot nem tudunk értelmesen beszélni), bunkó (a tánc nála azt jelenti, hogy rögtön nyomná hozzám a farkát), sokan pedig szimplán jellemtelenek. Mondjuk akinek mondom, hogy bocs, barátom van, erre azt a választ kapom, hogy sebaj, neki is van barátnője, de hát úgysem ismerjük egymást, senki nem fogja megtudni... fúj!
Öreg én "férfiként" mondom a hozzád hasonlóaknak , hogy bennük a hiba. Hogy miért? Mert én is voltam ilyen , csak a rinya helyett én meg tudtam változni és mostmár akad lány is akivel együtt lehetek.
Ennyi a történet.
Újra lihegést akartam hallani.
Ezért elkezdtem futni.
viccen kívül, szeresd magad, tanuld meg magad szeretni és sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!