Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magas lány= ronda?

Magas lány= ronda?

Figyelt kérdés
176 centi vagyok, magas, vékony...és ez nagyon zavar! A magas lányok rondák? Nem tetszenek a fiúknak?

2014. ápr. 4. 11:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Adom a 3-as véleményét, nekem is a magas vékony lányok az ideálom. Persze nem árt hozzá egy szép arc, szóval ezt így nem lehet általánosan kijelenteni.
2014. ápr. 4. 12:06
 12/25 Passiflora ***** válasza:
100%

Nem a testmagasságon múlik, azon viszont szerintem igen, hogy Te saját magad mennyire tudod így elfogadni és szeretni magad, és mennyire van önbizalmad, mert ez kifele is sugárzik, ha akarod, ha nem.

Én 177 cm magas vagyok, és soha nem éreztem semmi hátrányát ismerkedésnél, társkeresésnél.

Egyébként ma már ez a magasság azért nem számít kirívóan magasnak. Én egyedül Dél-Spanyolországban hallottam olyan megjegyzést az utcán a hátam mögött, hogy "Hű, nézd már, milyen magas nő!, és egyáltalán nem éreztem bántónak, inkább viccesnek, hogy így rácsodálkoztak.

A férfiak többségének egyébként kifejezetten tetszenek pl. a hosszú combok, aki pedig - függetlenül a saját testmagasságától - az alacsonyabb lányokat, nőket tartja vonzónak, az nyilván megy oda hozzád, hogy közölje, hogy szerinte ronda vagy. :-)

Szerintem pont annyi értelme van a testmagasságunk miatt aggódni, mint pl. mellméret vagy a hajszín miatt.

Van, akinek ezt tetszik, van, akinek az.

Az viszont tényleg nagyon számít, hogy Neked milyen érzéseid vannak saját magaddal kapcsolatban.

2014. ápr. 4. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
93%

Én is pont 176 cm magas vagyok :D De egyáltalán nem érzem magam túl magasnak, és rondának sem. Sőt, inkább tetszeni szokott a fiúknak, a hosszú vékony lábak... Az alacsony lányok meg azt mondják, hogy szeretnének ők is ilyen magasak lenni. Szóval engem sose zavart a magasságom, inkább szeretem.

Egyébként aki szép, az szép 160 cm-vel és 180 cm-vel is. Aki meg ronda, az ronda, mindegy, hogy milyen magas/alacsony.

2014. ápr. 4. 12:11
 14/25 anonim ***** válasza:
13%

Azért vicces hogy leszólod az egyik válaszolót, azért mert általánosít, miközben te is pont ezt teszed a kérdéseddel.

Amúgy 176 messze nem magas, vannak 180+ lányok is. A szépség sem a magasságtól függ, lehetsz ronda alacsonyan és magasan is. Az meg megint változó kinek mi jön be, az én szemem kifejezetten vonzzák a magas csajok, pedig csak 176 vagyok, míg ismerősömnek egyáltalán nem jönnek be azok akik magasabbak nála.

2014. ápr. 4. 12:26
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy ronda, de én éppen öket imádom. Magas, vékony!!!!! Már fel is izgultam, mert nekem nagyon szépek!!!!!
2014. ápr. 4. 12:31
 16/25 anonim ***** válasza:
43%
Én szeretnék 176 cm lenni.150 vagyok :(
2014. ápr. 4. 12:39
 17/25 anonim ***** válasza:
18%

Szeretném még hozzátenni (én voltam a 7-es válaszoló), hogy 190cm magas férfi vagyok, azért is volt szerencsém mindenféle magasságú hölgyhöz. És lehet általánosítok, de nekem ez az élettapasztalatom. Azok a férfiak szerencsések akkor akiknek laza, jó fej és magas női párjuk van.

(nekem velük sosem volt szerencsém)

Egyébként itt a cégben is a legbeképzletebb viselkedésűek a magas, vékony nők, de lehet csak véletlen...

Persze azt is észrevettem, hogy kinek mi a munkája az nagyon sokat számít(könyvelő barátnőim sokszor tárgyként kezeltek csak), azok a nők akik emberekkel foglalkoznak sokkal barátságosabbak, illetve ha már gyermeke lesz egy nőnek akkor is sokat változik.

2014. ápr. 4. 12:41
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
Ez is olyan jellemző, hogy érkezik egy csomó olyan válasz, mint amilyet ki akartál provokálni ezzel a kérdéssel (jujdeszép vagy, bárénisilyenlennék, nekemponteztetszik) azokat leszarod, de az egyetlen negatív kommentre reagálsz... ilyen besavanyodott maca lehetsz, azért nem vagy népszerű, nem a magasságod miatt. Ami neked rossz hír, mert míg a magasságodra rákenve ülhettél a babérjaidon, most viszont el kell gondolkodnod rajta, hogy mit szúrsz el rendszeresen...
2014. ápr. 4. 14:06
 19/25 anonim ***** válasza:

"176 centi vagyok, magas, vékony...és ez nagyon zavar!"

Dehogy zavar. Ne játszd már meg az eszedet. Igenis büszke vagy rá, csak most azt adod elő, hogy valójában szégyellsz valamit magadon, amire éppenhogy büszke vagy.

Nézd meg: minden alacsony nő magas akar lenni és karcsú. EZ volna a rondaság? A világ egyik legszebb nője Kate Mountbatten-Windsor, és magas, csinos, vékony. Nézd meg a spanyol anorexiás trónökös nőt mellette! Úgy néz ki, mint egy visszamaradt 13 éves. Minden, csak nem nő.

A kövér, az igénytelen, a büdös, a túlhízott nők a rondák. Nem te.

2014. ápr. 4. 14:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem rondák a magas lányok, nekem tetszenek, főleg ha még vékonyak is. Néha szoktam látni egy lányt, tőlem vagy egy fejjel magasabb és vékony, de nagyon tetszik. Nem tagadom, még utána is fordulok. :D Én 173 cm vagyok, de ez most mindegy, esély nincs rá, hogy akár tőlem magasabb vagy alacsonyabb barátnőm legyen.
2014. ápr. 4. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!